Witam, mam problem z kupieniem błotnika, sprzedawcy twierdza ze mam zły teraz założony i że powinien być założony do tego modelu jakis poszerzany(?)
do momentu stłuczki miałem takie http://img513.imageshack.us/img513/6326/audia6.gif kupilem jakiś poszerzony lewy i okazuje sie ze jest inny niz prawy, jaki wkoncu powinienem kupic?
[A6 C4] Problem z błotnikiem
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Są ludzie i są parapety... Dlaczego miał by miec dłuższy przód, przeciez oska i quattro przód ma identyczny, nawet zawias ten sam itd wiec nie czajeczyli pieprza glupoty ze quattro (dwoch mi tak powiedzialo) ma o 2cm dluzszy blotnik i poszerzane nadkole

-
- Forum Audi A6 / A7
dzieki za radyAdriang92 pisze:Są ludzie i są parapety... Dlaczego miał by miec dłuższy przód, przeciez oska i quattro przód ma identyczny, nawet zawias ten sam itd wiec nie czajeczyli pieprza glupoty ze quattro (dwoch mi tak powiedzialo) ma o 2cm dluzszy blotnik i poszerzane nadkoleSki oczywiscie maja szersze ranty ale nic wiecej. Mi tez kiedys jakis baran probował bajki wciskac jak przyszły z 100, ze quattro ma inne itd wysmiałem typa powiedziałem ze jego nick z allegro znajdzie sie na forach i jakos szybko wszystkie aukcje znikneły a po typie ani sladu
Wepchnac byle co i tyle do tego ciemnote wciskac. Szukaj zwykłych do a6, tylko uwazaj zeby Ci od 100 nie wcisneli bo z wierzchu podobne roznia sie detalami jak wyciecie na kierunkowskaz czy na listwe błotnikowa
Te z a6 ma mniejsze i okrąglejsze wyciecie na kierunek, z 100 jest bardziej kwadratowy, i pod tą listwa ozdobna a6 ma 4 naciecia na listki z listwy a z 100 tylko 2

[ Dodano: 2012-09-05, 12:55 ]
dzisiaj zapytal mnie sprzedawca czy na szeroka listwe mocowanie czy na wąską?
[ Dodano: 2012-09-05, 16:31 ]
http://allegro.pl/audi-a6-c4-blotnik-pr ... tabsAnchor ten dobry?