[Audi A6 C4] kierownica trójramienna
[Audi A6 C4] kierownica trójramienna
Witam, zamówiłem sobie właśnie kierwonice trójramienną i mam pytania, czy trzeba będzie coś lutować przy kabelkach do poduszki powietrznej czy po prostu przepinam i się ciesze nową kierą? Pozdrawiam 
![Obrazek]()

usunieto pkt 29 regulaminu
dzięki wielkie za pomoc. Słyszałem, że wystarczy to robić na wyciągniętym kluczyku ze stacyjki bo raczcej mi się nie chce wykręcać tylnej kanapy, żeby odłączyć akumlator :P Jestem na amerykańskim forum i strasznie śmieszy mnie jak kolesie zabijają się o europejską blendę na szeroką rejstracje i kierunkowskazy które nie świecą razem z całymi światłami hehe a na tym forum jest całkiem na odwrót no ale sam przyznam, że US/JAPAN style jest na prawde gitara 

hehe to byłby wcale nie głupi pomyśl
jedyne co to znaleść czas na to wszystko tyle, że z moim czasem to kaplica bo mam szkołe i prace... Ale tak jak patrzyłem po zdjęciach tych kolesi na tym amerykańskim forum to szeroka blenda z tyłu nie wygląda tak fajnie przy wąskiej rejstracji i według mnie postarza troche to auto... Inna sprawa jeśli jest na tym normalna rejstracja, wtedy jest git.

- Dodek
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Rocznik: 1992
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
co do wymiany poduszki , kolega wyminiał tasme w a4 - miał taka samą kiere - sline jak u nas - pojechał do typa ja wymienić - gośc uwinąl sie w godzine nie odkrecająć akku z czego 20 min zajelo mu odczekanie na niby rozładowanie sie pradów w sterowniku pp potem wyjąl kiere , tasme a potem poskładał i nawet nie miał 1 błedu.
co do blend cieżko je dośtać w us
?? i ile tak kosztuja na szrotach
co do blend cieżko je dośtać w us

Łan tu sri TDI :mrgreen:
szybki-ens, racja ale tak jak mówisz, można sobie pożartować
Dodek, dzięks za info, myślę, że szybko się z tym upora, teraz czekam aż kiera zostatnie dostarczona do domku i mam nadzieje, że uwiną się z tym do końca tego tygodnia bo na weekendzie chciałbym już ją poczuć w ręce podczas jazdy hehe
a jesli chodzi o blende to na pewno ciężko dostać nie jest, tylko trzeba po prostu pojeździć po szrotach a jeśli chodzi o ceny to też wydaje mi się, że to groszowe sprawy 

Dodek, dzięks za info, myślę, że szybko się z tym upora, teraz czekam aż kiera zostatnie dostarczona do domku i mam nadzieje, że uwiną się z tym do końca tego tygodnia bo na weekendzie chciałbym już ją poczuć w ręce podczas jazdy hehe

dzięki mati_A6, czekam z niecierpliwością na paczuszke i mam nadzieje, że jutro obudzi mnie listonosz z kierą hehe 
pablo90, bardziej mi się podoba ta z a4
[ Dodano: 2011-02-28, 20:16 ]
no i jest!
pojechałem do mechanika bo nie miałem jednego klucza i tam mi dał jego klucze więc wymiana kierownicy zeszła mi ok 15 minut... spieszyłem się bo przez ze mnie robił nadgodziny :P teraz jeszcze musze poczekać na dzień i porobić ładne foty 
![Obrazek]()

pablo90, bardziej mi się podoba ta z a4

[ Dodano: 2011-02-28, 20:16 ]
no i jest!