s6 c7 koszt
s6 c7 koszt
Witam.Tak jak w temacie jaki jest roczny koszt utrzymania tej bestii ? i za ile kupie w miare dobra i najlepiej jak najtaniej
Ile czesci kosztuja klocki rozrrzad olej wszystko.Szukalem ale nic nie znalazlem na ten temat.Z gory dziekuje za odpowiedz.Pozdrawiam

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
Myślę ze dobra sztukę to okolice 300+, na portalach sobie możesz popatrzeć jakie średnie ceny trzyma tzw widełki cenowe ostatnio wystawiał Adam właściciel Sportmile za 335 myślę że telefon do niego może naświetlić sprawę z utrzymaniem itd a może dobrą sztukę kupisz ( nie widziałem więc się nie wypowiadam ) na fb jak wpiszesz sportmile to będzie jego ogłoszenie chyba wczoraj wrzucał i myślę że ma trochę pojęcia o tym a co do czesci to ja bym zadzwonił to jakiegoś dużego sklepu z częściami i zapytał jakie to są ceny mniej więcej możesz oszacować
https://www.otomoto.pl/oferta/audi-s6-5 ... y9CD5.html a ta zla? do 200-230tys nie kupie ogarnietej w miare?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
ostatnio nawet czytałem podobny temat na innym forum i wnioski były takie, Ze lepiej kupić starsze rs6 c6 bo już wszystko w nim jest przerobione, ludzie wiedzą z czym to się je ( mechanicy - którzy znają się na robocie ), druga sprawa koszty, pewnie będą trochę większe bądź porównywalne ale zakup tańszy to względnie zostanie co nieco na serwis, ja w takiej sytuacji to bez dwóch zdań kupiłbym rs6 c6, nawet wiem którą sztukę, do tego w kombi to naprawdę może być spoko daily, jest tego już sporo, nawet części są dostępne z drugiej reki w przyzwoitych pieniądzach, takie moje zdanie