Heh nawet na to uwagi nie zwróciłem byłem bardziej zainteresowany samochodami i dźwiękiem/muzyką :D
[ Dodano: 2019-08-28, 22:22 ]
A w dziedzinie poprawności politycznej zrobili błąd, dziecko powinno być latynosem a jakiś biały powinien im kosić trawnik :D .
RS6 C8 - 2020
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2015
- Moje auto: S6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.9 DKMB 450KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
Widziałem tę prezentację kilka dni temu. Przód spoko, tył od razu uderza, że coś jest nie tak. Ogólnie dla mnie model C7 absolutnie jako całość z zewnątrz wygrywa. Nie mówiąc już o wnętrzu i klasycznych zegarach. Ostatnio widziałem na żywo ostatni taki (prawie) nowy w Audi w Rzeszowie. Cały czarny, po prostu zabijał, nie można było oderwać oczu. Widzisz takiego na drodze za sobą i od razu uciekasz na stację benzynową, żeby ukoić nerwy.
![Obrazek]()
Cieszmy się, że pozostało V8
[ Dodano: 2019-09-01, 12:40 ]
[ Dodano: 2019-09-12, 20:18 ]
Jeszcze jeden film znalazłem, jest tam trochę pokazany proces projektowania:
Chyba żartujeszNikostratus pisze:Szkoda że nie zagościło tam ponownie V10

[ Dodano: 2019-09-01, 12:40 ]
Nie mają wyjścia, muszą :D (to znaczy mają, ale kto ma odwagę iść pod prąd, choćby najdziwniejszy). Zobacz sobie filmy z Hollywood.damos pisze:Zdecydowanie umie - żadnego białego za kierownicą Audi przez kilkadziesiąt lat. Tylko czarni i AzjaciA jedyny zawodowy kierowca wyścigowy to kobieta... Poprawność polityczna i chęć pokazania się jako "naprawiacz złych białych mężczyzn" wygenerowała dla Gilette miliardowe straty. Oby to samo nie zdarzyło się Audi...
[ Dodano: 2019-09-12, 20:18 ]
Jeszcze jeden film znalazłem, jest tam trochę pokazany proces projektowania:
-
- Forum Audi A6 / A7
Dla mnie również C7 był lepszy, zwłaszcza w tej stylizacji:
RS6 Prior Design
Nowe zegary trącą futuryzmem Citroena sprzed dwudziestu/trzydziestu lat.
Reklama kosmiczna, właściwie to film biograficzny
RS6 Prior Design
Nowe zegary trącą futuryzmem Citroena sprzed dwudziestu/trzydziestu lat.
Reklama kosmiczna, właściwie to film biograficzny

Grzegorz