Witam wszystkich nazywam się Damian jestem z Mikołowa posiadam autko a6 c5 allroad silnik 2.7T.
Cieszę się że w końcu dołączyłem do grona jeszcze raz wszystkich pozdrawiam.
Witam wszystkich, na imię mam Mateusz, jestem chłop z mazur, zajmuję się na codzień mechaniką samochodową i jeżdżę przeklętym 2.5TDI V6 AKE
Podrawiam wszystkich
Cześć . Konrad z Hamburga(aktualnie ) . Od kilku dni posiadacz A6 C7 2011 3.0 TDi (po małym dzwonie ) ale z waszą pomocą na pewno do ogarnięcia. Pozdrawiam
Witam Wszystkich bardzo serdecznie
Po długiej nieobecności na forum pod nickiem Atlas1977 wracam do Was jako szczęśliwy posiadacz kolejnego Audi, niestety nie zdołałem reaktywować starego konta bo hasło wyleciało z głowy a e-mail już dawno nieaktywny... tu nasuwa się pytanie czy szanowny Pan Admin pomoże ?:)
Czesc wszystkim, mam na imie Artur, jestem posiadaczem Audi a7 od marca 2022 i jak na razie musialem zrobic kapitalke skrzyni biegow i to nie bylo przyjemne doznanie finansowe, ale mysle ze tutaj dowiem sie troszke wiecej na temat mojego nowego nabytku. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Cześć Daniel jestem. Od niedawna mam A6 C5 2.4 B+G w avancie. Staruszka jest z 98 roku i chce ją trochę trochę doprowadzić lepszego stanu więc myślę że tu coś się nauczę. Pozdrawiam serdecznie