Elsawin problem z bazami windows 7 32bity
Elsawin problem z bazami windows 7 32bity
Witam!
Mam problem z w/w programem,mianowicie po odpaleniu gdy chcę wejść w dowolny katalog wyskakuje napis że folder jest pusty.Instalacja programu przebiegła bez uwag.Po zalogowaniu i odpaleniu programu wyskakują informacje Operracja ukończona pomyślnie. Failed to load infoPASS. Bazy audi załadowane-info OK!Nie wiem o co chodzi?
Pomoże ktoś???
Mam problem z w/w programem,mianowicie po odpaleniu gdy chcę wejść w dowolny katalog wyskakuje napis że folder jest pusty.Instalacja programu przebiegła bez uwag.Po zalogowaniu i odpaleniu programu wyskakują informacje Operracja ukończona pomyślnie. Failed to load infoPASS. Bazy audi załadowane-info OK!Nie wiem o co chodzi?
Pomoże ktoś???
Mody za przyzwoleniem mojej żonki :
- MICHALKAROLINA
- Forum Audi A6 / A7
Elsa 3.90 napisałem że bazy audi Ok załadowane.Na wszystkich językach jest to samo.Pliki zassane z chomika kolegi z forum i niby śmiga na 7 32bity więc nie wiem czemu u mnie nie
Może inaczej-czy ma ktoś elsę na takim systemie i wszystko hula?
[ Dodano: 2013-06-21, 14:52 ]
Problem rozwiązany i banalnie prosty,wystarczy odpalić program ze zgodnością systemu XP i wszystko ładnie chodzi

[ Dodano: 2013-06-21, 14:52 ]
Problem rozwiązany i banalnie prosty,wystarczy odpalić program ze zgodnością systemu XP i wszystko ładnie chodzi

Mody za przyzwoleniem mojej żonki :
Odświeżę temat bo walczę już drugi dzień z tą Elsa i powoli sie poddaje. Mój problem polega na tym że cokolwiek bym nie kliknął wyskakuje mi taki błąd jak poniżej. Próbowałem już innej instalki i dalej to samo. Na wirtualnym XP oraz na Windows 7 64 bit cały czas to samo. Czy ktoś się spotkał ?
![Obrazek]()
Podczas instalowania baz danych wyskakuje również błąd o treści " Nie można utworzyć pliku który już istnieje"
Proszę o pomoc!
Podczas instalowania baz danych wyskakuje również błąd o treści " Nie można utworzyć pliku który już istnieje"
Proszę o pomoc!
Witam
Jestem tu nowy i mam nadzieję że trafiłem z tematem. Mam także problem z bazą Elsy 5.2.
Po krótce:
Elsa 5.2
Winda 7 32bity
Nie instalowałem maszyny wirtualnej.
Chcę wyświetlić schematy elektryczne A6 C5 z 2000r. 1,9TDI i niestety nic z tego. Sciągnąłem bazę danych do Audi z czeskiej strony zajęła skompresowana ok 24 giga. niestety po zainstalowaniu bazy, schematy elektryczne wyświetlają się tylko modeli po 2012r. Podczas instalacji całości nie miałem żadnych problemów. Co zabawniejsze wszystkie inne rzeczy są, spis schematów elektrycznych też jest z tym że przy każdym temacie pojawia się dopisek "from model year 2000" zmieniając rocznik auta zmienia się w tym opisie rok na "from model year 2001" itd do roku 2012.
Możliwe że baza jest nie kompletna? Bazy które widziałem na chomiku warzą podobnie.
Ma ktoś z Was sprawdzoną wersję bazę elsy do pobrania ze schematami do mojego rocznika?
Z góry dziękuję za odpowiedzi
Jestem tu nowy i mam nadzieję że trafiłem z tematem. Mam także problem z bazą Elsy 5.2.
Po krótce:
Elsa 5.2
Winda 7 32bity
Nie instalowałem maszyny wirtualnej.
Chcę wyświetlić schematy elektryczne A6 C5 z 2000r. 1,9TDI i niestety nic z tego. Sciągnąłem bazę danych do Audi z czeskiej strony zajęła skompresowana ok 24 giga. niestety po zainstalowaniu bazy, schematy elektryczne wyświetlają się tylko modeli po 2012r. Podczas instalacji całości nie miałem żadnych problemów. Co zabawniejsze wszystkie inne rzeczy są, spis schematów elektrycznych też jest z tym że przy każdym temacie pojawia się dopisek "from model year 2000" zmieniając rocznik auta zmienia się w tym opisie rok na "from model year 2001" itd do roku 2012.
Możliwe że baza jest nie kompletna? Bazy które widziałem na chomiku warzą podobnie.
Ma ktoś z Was sprawdzoną wersję bazę elsy do pobrania ze schematami do mojego rocznika?
Z góry dziękuję za odpowiedzi
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam, jaką Elsewin polecacie bo pobrałem z chomika już dwie i z żadną nie mogę dać rade.
Mam Win 10 a else pobierałem :
Baza danych Audi 06.2013
https://chomikuj.pl/jestchomiczek/ELSAW ... di+06.2013
Mam Win 10 a else pobierałem :
Baza danych Audi 06.2013
https://chomikuj.pl/jestchomiczek/ELSAW ... di+06.2013
regulamin