Czesc
Bede wdzieczny za pomoc - bo nie do konca jestem pewien.
Chodzi o Audi A6 C7. Auto mialo w 2014 lifting - czy wtedy na przyklad lampy tyl powinny byc zawsze takie czy to zalezne od opcji lamp?
Pytam bo jest wiele z 2014 roku ktore maja lampy jak zalaczone na drugim zdjeciu.. czy to oznacza ze to model przed tyl liftingiem czy zwyczajnie "tansz" opcja swiatel wystepujaca tez po liftingu?
Bede tez wdzieczny za kilka wskazowek - jak rozpoznac jeszcze ze A6 C7 jest po liftingu ktory mial miejsce w 2014 roku.
Audi A6 C7 - lifting w 2014 a lampy
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2021
- Moje auto: Nie mam
- Nadwozie: Inne
- Silnik: 2.0TDI CNHA 190KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Audi A6 C7 - lifting w 2014 a lampy
- Załączniki
-
- A6 swiatla.jpg (111.5 KiB) Przejrzano 8339 razy
-
- a6 swiatla lift.jpg (118.61 KiB) Przejrzano 8339 razy
- KKgg
- Moderator
- Imię: Krzysiek
- Rocznik: 2015
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 TDI 190KM
Re: Audi A6 C7 - lifting w 2014 a lampy
Wszystkie polifty mają tylne światła jak ten biały. Ten czerwony to przedlift. Różnica w stylistyce lamp rzuca się w oczy. Przedlifty miały też (bazowe) światła na zwykłych żarówkach.
Z tego co kojarzę allroad miał światła w przedliftowej stylistyce jeszcze w 2015r.
Z tego co kojarzę allroad miał światła w przedliftowej stylistyce jeszcze w 2015r.
Moje modzenie: hak Ori, kamera cofania ori, komforty z masażem+dołożenie ogrzewania kanapy tył, dołożenie wzmacniacza+wymiana głośników, dołożenie grzanej kiery i Webasto
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2021
- Moje auto: Nie mam
- Nadwozie: Inne
- Silnik: 2.0TDI CNHA 190KM
Bardzo dziekuje za odpowiedz.
Zauwazylem jeszcze ze czasami przy galce od biegow jak jest ten padzik to czasami jest tak ze sa cyfry od 1 - 6 odzielone na stale takimi kreskami, a czasami nie matych kresek i sa same cyfry ktore potrafia "znikac" w zaleznosci od sytuacji.
Domyslam sie ze jeszcze padzik nie ma tych "podzialek" to jest chyba lepsza wersja MMI? Jezeli tak co ona zmienia? daje? Czy Smartphone interface jest niezalezne od tego?
Zauwazylem jeszcze ze czasami przy galce od biegow jak jest ten padzik to czasami jest tak ze sa cyfry od 1 - 6 odzielone na stale takimi kreskami, a czasami nie matych kresek i sa same cyfry ktore potrafia "znikac" w zaleznosci od sytuacji.
Domyslam sie ze jeszcze padzik nie ma tych "podzialek" to jest chyba lepsza wersja MMI? Jezeli tak co ona zmienia? daje? Czy Smartphone interface jest niezalezne od tego?
- KKgg
- Moderator
- Imię: Krzysiek
- Rocznik: 2015
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 TDI 190KM
W zależności od systemu multimedialnego/rodzaju nawigacji były albo przyciski (uboga wersja) albo płytka dotykowa z możliwością wyświetlania jakichś tam dupereli (cyfry 1-6, obszar "rysowania", strzałki). Nic szczególnego ten gładzik no ale dostajesz go po prostu w "wyższych" systemach (ale nie mam pojęcia w których szczerze pisząc). ASI był dostępny w jednostce MIB2 po liftingu.
Moje modzenie: hak Ori, kamera cofania ori, komforty z masażem+dołożenie ogrzewania kanapy tył, dołożenie wzmacniacza+wymiana głośników, dołożenie grzanej kiery i Webasto