Witam Wszystkich . Jest to mój pierwszy post na tym forum.
Aktualnie posiadam a4 b6 avant i z racji skuteczności programu 500+ urodziło mi sie trzecie dziecko i powstał problem. Wiadomo że jak sie ma taka gromadkę czyli ja i 4 baby to ciężko sie gdziekolwiek razem wybrać ale jak juz sie pakujemy do audi to teraz na tylna kanapę wchodzą na styk od drzwi do drzwi 2 normalne fotele Recaro i jedno nosidełko. Najmłodsza tak jeszcze z pół roku w nosidełko pojeździ i kiedy kupie jej normalny fotelik to juz z tyłu nie wejdzie. Jest niby przepis ze gdy jest trojka to jedno moze bez fotelika jeździć tylko które
? Najmniej kochane? czy moze to które najmniej rodziców słucha? Wiec musze odgrzać tego kotleta ponieważ myśle dalej nad audi. Teraz jestem w Szwecji i tutaj w miarę ładna a6 z okolicy 2010-2011 z przebiegiem trochę powyżej 100tys km można kupić za ok 50 -55 tys zł.
Najbardziej podoba mi sie a6 c7 ale to juz ceny od 70 tys w gore i pewnie utrzymanie droższe.
Realnie taka a6c6 jest w moim zasięgu wiec mam do Was prośbę.
Czy mogłby ktoś mi zmierzyć szerokość w najwęższym miejscu na tylnej kanapie miedzy podłokietnikami?
To jest wymiar który decyduje o tym czy zmieszczę 3 foteliki. O zapinanie sie nie martwię bo raz porządnie zapięte foteliki rzadko wyciągam, a że maja swoje 5 punktowe pasy to jest wygodnie.
Moje audi ma 129 cm,
Teoretycznie duży superb 2 128
A4 b8 128,5
Nowy i 30 zaskoczenie 131
Mondeo mk5 a raczej fusion z USA 136!!!
A6 c6 134
Np taka,mnie interesuje:
https://www.blocket.se/alvsborg/Audi_A6 ... ?ca=15&w=2
Pozdrawiam