[Chrzanow] kazdy poniedzialek 19:00 parking za shellem
8-) chłopaki zapraszamy na spocik do kraka, ja jeżdże co poniedziałek a mam 30 km na miejsce - warto, często umawiamy sie z kumplem na stacji BP na Pasterniku zaraz za zjazdem z A-4 /1km/ i pędzimy na 2 auta do Krokusa - Więc kolega z krzeszowic ma blisko - jakieś 12-15 km do Zabierzowa i 2 -3 km do tej stacji, jeżeli ktoś z Alwerni chciałby się wybrać to może się ze mną ugadać w okolicach Liszek lub Przegini i też miło będzie :roll: :roll: :roll: serdecznie zapraszamy - co poniedziałek jest nas od 7 do ponad 10 sztuk oooo, wart spróbować bo widzę że w Chrzanowie coś wam te spotkanka słabo wychodzą - nie mniej jednak często też bywam w tym miasteczku bo moja żonka pochodzi z Chrzanowa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ZAPRASZAMY
- loko86
- Forum Audi A6 / A7
Witam kolegów z okolic Mam gorącą prośbę do Was, szukam kogoś z silnikiem AFB 2,5 TDI ew. pokrewnym ponieważ mam problem z autkiem.
Chciałbym zmierzyć przepływomierz, ponieważ zachodzi obawa że mój pada. Czas potrzebny na pomierzenie 5 min (polega na tym że wykręcam wkładkę od was - 2 śrubki, wkręcam do siebie podpinam pod siebie VAG'a i oddaje spowrotem). Będę bardzo wdzięczny, gdyby ktoś się takowy znalazł. Oczywiście nie za darmo
Chciałbym zmierzyć przepływomierz, ponieważ zachodzi obawa że mój pada. Czas potrzebny na pomierzenie 5 min (polega na tym że wykręcam wkładkę od was - 2 śrubki, wkręcam do siebie podpinam pod siebie VAG'a i oddaje spowrotem). Będę bardzo wdzięczny, gdyby ktoś się takowy znalazł. Oczywiście nie za darmo
Pozdrawiam
loko
loko