[KRAKOW]C.H. KROKUS -- PONIEDZIALEK -- godz. 20 --- 1 post.
-
madmajster
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
spoko rock nie bij ,na żartach się nie znasz? :shock: ja nie mam takiego wypasu żeby czym innym jeździć na codzień 
Ostatnio zmieniony 25 lut 2010, 22:35 przez madmajster, łącznie zmieniany 1 raz.
A teraz prędko! Zanim dotrze do nas, że to bez sensu...
-
The Rock
-
The Rock
-
madmajster
- Forum Audi A6 / A7

-
The Rock
-
madmajster
- Forum Audi A6 / A7

-
madmajster
- Forum Audi A6 / A7

rubio dorze ci radzę , jak mądre przysłowie powiada: ''nie wkur...iaj Lwa kiedy lew sra'' :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 25 lut 2010, 23:00 przez madmajster, łącznie zmieniany 1 raz.
A teraz prędko! Zanim dotrze do nas, że to bez sensu...
- elmi_k
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Emil
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 140KM
- Paliwo: Diesel
nie da sie VAGIEM bo niby co sprawdzisz?? a co wg Ciebie oznacza, że pływak jest ok?? Miałem to samo... Wyjąłem pływak przeczyściłem("liznąłem" papierkiem) przygiąłem lekko blaszki i jakoś działa.AGUARES pisze:mam pytanko czy w poniedzialek na zlocie ktos bedzie mial vagszaleje mi wskaznik paliwa dziala i pozniej spada nagle do zera i zapal sie kontrolka czy da sie to vagiem zdiagnozowac
? :-P bo bylem u jednego magika to mi kazal auto zostawic ale mysle ze dlatego ze glupio mu pozniej powiedziec za dwie minuty pracy 200zl :mrgreen: plywak jest ok bo sprawdzalem
-
The Rock
to ze na plywaku innym tez to samo i zwarcie blaszek na wejsciu do baku nie podnosi wskazowki na maxa :mrgreen:elmi_k pisze:nie da sie VAGIEM bo niby co sprawdzisz?? a co wg Ciebie oznacza, że pływak jest ok?? Miałem to samo... Wyjąłem pływak przeczyściłem("liznąłem" papierkiem) przygiąłem lekko blaszki i jakoś działa.AGUARES pisze:mam pytanko czy w poniedzialek na zlocie ktos bedzie mial vagszaleje mi wskaznik paliwa dziala i pozniej spada nagle do zera i zapal sie kontrolka czy da sie to vagiem zdiagnozowac
? :-P bo bylem u jednego magika to mi kazal auto zostawic ale mysle ze dlatego ze glupio mu pozniej powiedziec za dwie minuty pracy 200zl :mrgreen: plywak jest ok bo sprawdzalem
- elmi_k
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Emil
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 140KM
- Paliwo: Diesel
chodzi Ci o zwarcie przy wtyczce?? u mnie w ogole nie podnosil. To nie jest taki licznik jak w nowych autach, że od razu wstaje...AGUARES pisze:zwarcie blaszek na wejsciu do baku nie podnosi wskazowki na maxa :mrgreen:
One nie są magnetoelektryczne, tylko takie, gdzie drut oporowy jest nawinięty na blaszkę termobimetalową i ta blaszka wykrzywiając się przesówa wskazówkę. Następuje to wolno-skokowo.
nowym?? i na sucho czy siedział w baku??AGUARES pisze:to ze na plywaku innym tez to samo
[ Dodano: 2010-02-25, 23:11 ]
ale to nie ma nic do tego, że wskazówka opada i zapala sie "żyd". i dodatkowo w C4 jest jak coś to ręczna kalibracja więc nadal VAG-iem nic nie zrobisz.censored pisze:A elmik to slyszal kiedys o kalibracji wskaznikow
-
madmajster
- Forum Audi A6 / A7

-