[KRAKOW]C.H. KROKUS -- PONIEDZIALEK -- godz. 20 --- 1 post.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
A nie lepiej na parkingu przed Krokusem tak będzie najlepiej.
U mnie jak by była możliwość to nie siedzielibyśmy na niebieskim poziomie w Galerii tylko byśmy wjechali na dach jak kiedyś ale teraz jest zablokowany wjazd i trzeba siedzieć pod dachem.
U was w lecie macie możliwość na miejscu pod gołym niebem robić spoty także ja bym się nawet nie zastanawiał
Coś takiego właśnie jak u mnie
Fotka przed kilku lat, teraz same B7 i B8:P
![Obrazek]()
U mnie jak by była możliwość to nie siedzielibyśmy na niebieskim poziomie w Galerii tylko byśmy wjechali na dach jak kiedyś ale teraz jest zablokowany wjazd i trzeba siedzieć pod dachem.
U was w lecie macie możliwość na miejscu pod gołym niebem robić spoty także ja bym się nawet nie zastanawiał

Coś takiego właśnie jak u mnie

Fotka przed kilku lat, teraz same B7 i B8:P
-
- Forum Audi A6 / A7
Mona jak chcesz kupić nawigacje to mam takie od reki za 280zł model Goclever 5066 HD BT FM. Kolega sprzedaje na osiedlu obok i wszystkich klientów do niego wysyłam po Goclevery, 2 lata gwarancji, super sprzedawca na allegro i ma firmę http://www.bimix.pl/monapiastoof pisze:http://allegro.pl/goclever-navio-500-pl ... 10556.html bedzie?:Dkrzysztofput pisze:ale oczywiscie jak kupisz navi to mi ja podrzuć i wgram ci wszystko tylko pamietaj aby system operacyjny w Navi był WinCE5 bo najlepiej chodzi
Dzięki za spota, spot jaki każdy powinien wyglądać

-
- Forum Audi A6 / A7
krzysztofput pisze:PABLO A4 KLUB pisze:To wiem ale po co jej wgrywać inny panel, (chyba że chce) to ma dobrze działać czyli włączasz i jedziesz hehemonapiastoof pisze:
Pablo tylko nie HD bo sa kłopoty z wgraniem panela a pózniej z uruchomieniem map ale to nie do mnie nalezy decyzja
Ale z drugiej strony ten model bez HD chodzi szybciej to potwierdzam i można go taniej kupić![]()
Panie i Panowie kto się wybiera na Bora Komorowskiego we Czwartek wieczorem koło 21:00 bo jak zawsze coś się będzie działo i będzie na co popatrzeć?
Ja z Bogdanem jestem jak coś.