Zakład mechaniczny?
Zakład mechaniczny?
Witam mam problem ze swoim autkiem c4 2.6 V6 prosil bym o polecenie kogos kto sie zna na takich autkach i mnie bardzo nie skasuje. Fajnie by było z Lublina bo autko o własnych siłach nie jezdzi dzieki
Było Audi B2,Była Calibra, Jest Audi C4
Witam,
Mam pytanie. Muszę oddać samochód na wymianę popychaczy. Szukam warsztatu który przede wszystkim zdiagnozuje mi przyczynę. Czytałem forum i Q serwis Gorzym cieszy się dobrą opinią. Znajomy polecał mi Bosch Serwis Mulak na Turystycznej. Czy oddawaliście tam kiedyś auto? Możecie coś napisać o tym warsztacie?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Mam pytanie. Muszę oddać samochód na wymianę popychaczy. Szukam warsztatu który przede wszystkim zdiagnozuje mi przyczynę. Czytałem forum i Q serwis Gorzym cieszy się dobrą opinią. Znajomy polecał mi Bosch Serwis Mulak na Turystycznej. Czy oddawaliście tam kiedyś auto? Możecie coś napisać o tym warsztacie?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Ja od dłuższego czasu wszelkie naprawy robię w X-auto w Kalinówce.
Jadąc od Lublina mijasz Skanię i jadąc dalej na Piaski skręcasz za cygańskim dworkiem w prawo, po jakichś 100-150 m masz po lewej stronie X-auto.
Właściciel od lat robi Audi z resztą sam jeździ a6 (C5 3.0) ja jestem bardzo zadowolony z jakości usług jak i cen.
Doradztwo też jest ok właściciel service-u od razu powie Ci gdzie koniecznie trzeba użyć oryginalnych części a gdzie można trochę zaoszczędzić i zastosować zamienniki.
(aha nie przejmujcie się stadem porszaków stojących przed warsztatem
Jadąc od Lublina mijasz Skanię i jadąc dalej na Piaski skręcasz za cygańskim dworkiem w prawo, po jakichś 100-150 m masz po lewej stronie X-auto.
Właściciel od lat robi Audi z resztą sam jeździ a6 (C5 3.0) ja jestem bardzo zadowolony z jakości usług jak i cen.
Doradztwo też jest ok właściciel service-u od razu powie Ci gdzie koniecznie trzeba użyć oryginalnych części a gdzie można trochę zaoszczędzić i zastosować zamienniki.
(aha nie przejmujcie się stadem porszaków stojących przed warsztatem

Gelo, to ja mam dwa pytania:Gelo pisze:jak ktoś coś potrzebuje to zapraszam do mojego warsztatu
- czy możecie zrobić porządną diagnostykę VAG, zarówno statyczną jak i dynamiczną (sprawdzenie sond lambda, rozrządu, termostatu, przepływomierza) ?
- czy podjęlibyście się wymiany paru części, nie kupowanych przez was, tylko przywiezionych przez klienta ?
ps. chodzi o mój samochód, jak w profilu, silnik ACK
diagnostykę VAGiem możemy ci zrobić ,jeśli chodzi o pozostałe rzeczy to wizualnie ciężko jest określić w jakim stopniu jest to zużyte,pasek jeśli jest nowy to widać to tylko do przebiegu 5 tyś km ,później już nie da się tego ocenić
części można przywozić też swoje
jak coś to zapraszam do warsztatu
pozdrawiam
części można przywozić też swoje
jak coś to zapraszam do warsztatu

pozdrawiam
Jeśli chodzi o warsztaty to pilnuj się żebyś nie trafił do Pawła Quattro z LKA lublin ul. Młyńska lublinlublin-ul-mlynska-na-placu-gaspol ... htm#333369