hmmm ostatnio przeglądałem dokumenty tej instalacji i tam jest taki ciekawy schemat z jednym tylko filtrem... Czy to możliwe, że jest tylko jeden?...slavi16 pisze:Jeśli posiadasz sekwencję IV generacji, to na 100% posiadasz.Petroniusz566 pisze:nie mam pojęcia czy posiadam też jakiś drugi filterek fazy ciekłej
a po czym poznać, że to jest IV generacja? Może ktos zgadnie po tym schemacie?
no właśnie z tym to mam największy problem :-Pfassi1 pisze: wymieniasz filtr fazy ciekłej (gdziekolwiek on jest).
hmm nie wiedziałem, że są jednorazowe puszki.. dzięki za uświadomienie.. będę to miał na uwadze.. Ostatnio znalazłem w papierach maila producenta i napisałem do niego przedstawiając mu moją sytuację.. za chwilę odpisał i podał mi konkretnego servisanta z mojego miasta który się tego podejmie.. bo prócz wymiany filterków podobno należy jeszcze podregulować instalację :mrgreen: Umówiłem się z chłopakami na 5 sierpnia.. Popatrzę im trochę na ręce.. Jeśłi to rzeczywiscie nic trudnego to następną wymianę filtrów (filtra) zrobię sobie samgoly191 pisze:jak dasz sobie wymienić komuś, to nie daj sobie wstawić tej "jednorazowej" puszki, bo kroją za to, a tak masz obudowę wieczną tylko filterek za parę złotych , mnie tak cwaniaki chcieli zrobić

przy parowniku powiadasz? jakoś mi umknął ten Twój tekst wcześniej... muszę to sprawdzić jeszcze raz na wolnym czasiegoly191 pisze:przy parowniku mam na klucz 13 jedną śrubę, odkręcam i wymieniam drugi filterek
po zabawie