gaz zakładałem 2-3 miesiące temu w Olszynie lubańskiej niedaleko Lubania
poprostu nie rozpoznałem terenu . Potem musiałem sobie sam wszystko ustawić:
wskazania paliwa ,temperaturę przełanczania lpg/pb ,ciśnienie gazu .Generalnie
wszystko autko jeździ dobrze ale nie mam w tym temacie żadnego doświadczenia
zamiast zająć się pracą to przez 2 miesiące szkoliłem się z internetu .Mam porobione
zrzuty z ustawień moich kombinacji jeżeli jakaś mąndra głowa by to zobaczyła
to może trzeba by było coś jeszcze poprawić.
szczerze odradzam tego magika, on montuje i koniec może akurat się uda
i facet już nie przyjedzie. zamieszczam tu wszystkie
zrzuty z programu może ktoś się zna czy jest wszystko ok boję się tylko
o turbo. audi a6 c5 150KM 1.8T parownik emmegasML-04 136KM dysze 2,4
wtryski valtec 3 omy
[A6 C5 1.8t 150 KM 1999] proszę o ocenę fachowca map lpg
Nie ma tragedi aż takiej tutaj :mrgreen:
Reduktor ma za duze cisnienie, ten co masz nie nalezy do szczytow techniki -wiec na tym bym sie skupił tez
Mnoznik mapy hmm, prawie akceptowalny , lecz jak zejdziesz z ciśnieniem na reduktorze w dół to ci podskoczy do gory - a to trzeba tez poprawic
Wtryski , a raczej elektrozaworki - to do wymiany na biegu , chyba żz juz nie lubisz swego auta .
Na sceen sotach jest niaakceptowalna temeratura gazu - to nie mozliwe aby taka byla - tez do poprawy i modyfikacja trojnik pomiarowy
Jesli chcesz aby to poprawic to na PW prosze o kontakt - jestem z WROCAWIA - wiec daleko nie masz .
ps. Potzrbuje poł dnia aby to auto pojechalo na maxa, teraz jezdzisz na wstecznym
!!
Reduktor ma za duze cisnienie, ten co masz nie nalezy do szczytow techniki -wiec na tym bym sie skupił tez
Mnoznik mapy hmm, prawie akceptowalny , lecz jak zejdziesz z ciśnieniem na reduktorze w dół to ci podskoczy do gory - a to trzeba tez poprawic
Wtryski , a raczej elektrozaworki - to do wymiany na biegu , chyba żz juz nie lubisz swego auta .
Na sceen sotach jest niaakceptowalna temeratura gazu - to nie mozliwe aby taka byla - tez do poprawy i modyfikacja trojnik pomiarowy

Jesli chcesz aby to poprawic to na PW prosze o kontakt - jestem z WROCAWIA - wiec daleko nie masz .
ps. Potzrbuje poł dnia aby to auto pojechalo na maxa, teraz jezdzisz na wstecznym

Usunięto - Pkt. 29. Regulaminu Forum