[A6C5] Klekotanie na gazie 2.8
-=Rafal=- nie jakaś tam, tylko tysiąc złotych
a 2 listwy po 3 wtryski mam za 240 złotych i kolejne 3 lata jazdy
Ale czy ja pojeżdżę tą niuńką 3 lata? Pewnie nie... A dalej mam 750 zł w kieszeni
Czyli co, zakup listew i wożenie ich w schowku odpada? Po każdorazowym wymontowaniu i zamontowaniu trzeba się podpiąć pod kompa i ustawić instalację <szok> <szok> <szok> ?

![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)

Moje Kochanie:)
- A6 Forum - fassi1
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi A6
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- -=Rafal=-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.5TDI BFC 163KM
- Napęd: Quattro
fassi1, proponowałem to koledze wcześniej, no ale widać ma inną wizję LPG 
Sam się muszę przymierzać do HANY, no ale na razie brak funduszy, a są świeżo po regeneracji. A takie pytanie fassi1. Wsiadam do auta, jadę jest ok wszystko fajnie. Zatrzymam się i chyyyba mi coś śmierdzi LPG -.- Otwieram maskę nic kompletnie. Wsiadam do auta i znowu nic. Wlot powietrza do dmuchawy jest po prawej patrząc z pozycji kierowcy tak? Reduktor mam po lewej. Co to może ewentualnie śmierdzieć? Laska twierdzi że już mam nos przewrażliwiony

Sam się muszę przymierzać do HANY, no ale na razie brak funduszy, a są świeżo po regeneracji. A takie pytanie fassi1. Wsiadam do auta, jadę jest ok wszystko fajnie. Zatrzymam się i chyyyba mi coś śmierdzi LPG -.- Otwieram maskę nic kompletnie. Wsiadam do auta i znowu nic. Wlot powietrza do dmuchawy jest po prawej patrząc z pozycji kierowcy tak? Reduktor mam po lewej. Co to może ewentualnie śmierdzieć? Laska twierdzi że już mam nos przewrażliwiony

- A6 Forum - fassi1
- Forum Audi A6 / A7
Siema.
Może gdzieś na opasce na wężu popuszcza gazem i gdzieś zaciąga przez wentylator na postoju. Kup jakich detector wycieku gazu w aerozolu lub po prostu weź trochę woda z płynem do naczyń i pędzelkiem smaruj po połączeniach, jak gdzieś jest wyciek to będzie się tworzyła piana, dociągnij opaskę lub wymień na nową i po sprawie.
Może gdzieś na opasce na wężu popuszcza gazem i gdzieś zaciąga przez wentylator na postoju. Kup jakich detector wycieku gazu w aerozolu lub po prostu weź trochę woda z płynem do naczyń i pędzelkiem smaruj po połączeniach, jak gdzieś jest wyciek to będzie się tworzyła piana, dociągnij opaskę lub wymień na nową i po sprawie.
- -=Rafal=-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.5TDI BFC 163KM
- Napęd: Quattro
Dzięki za szybką odpowiedź. Ale jest właśnie problem typu, że nic praktycznie nie czuć. Obwąchałem wszystko. No i problem numer 2. Geniusz który to montował nie zgadniesz gdzie dał reduktor. Pod lampą od strony kierowcy, pod zbiorniczkiem od wspomagania 
Możliwe że pada reduktor? Dodam, że auto chodzi jak marzenie na LPG.

Możliwe że pada reduktor? Dodam, że auto chodzi jak marzenie na LPG.
- A6 Forum - fassi1
- Forum Audi A6 / A7