Znalazłem firmę, która może zamontować instalacje STAG 300 ISA2. Wysłąłem do nich maila z pytaniem o koszta. Myślę, że jutro dostanę odpowiedź.
A wracając do źródła, co sądzicie o pierwszej ofercie jaką dostałem? Czytałem trochę na Internecie i również wychodzi, że jest bardzo dobrej jakości. Ale to tylko słowo pisane, a jak jest rzeczywiście.
[A6 C5 1.8 125KM] Jaką instalacje jakie komponenty polecicie
W mojej opinii Stag 300 ISA2 to wyrzucenie kasy w błoto. Nasz silnik (mam 1.8ARH) to nie jest najnowsza konstrukcja żeby ładować tam Stag 300 ISA2, mam u siebie Stag 4, Zavoli + wtryski Hana. Ozywiście ISA2 byłaby lepsza, ale mój silnik to nie jest rocket science żeby wrzucać tam ISA2 o bardzo dużych możłiwośćiach strojenia. Stag 4 w zupełności da radę. Zrobiłem 5 tys km i żadnych problemów.Michu0104 pisze:Znalazłem firmę, która może zamontować instalacje STAG 300 ISA2. Wysłąłem do nich maila z pytaniem o koszta. Myślę, że jutro dostanę odpowiedź.
A wracając do źródła, co sądzicie o pierwszej ofercie jaką dostałem? Czytałem trochę na Internecie i również wychodzi, że jest bardzo dobrej jakości. Ale to tylko słowo pisane, a jak jest rzeczywiście.
Zapłaciłem za instalkę 2850 z wlewem przy paliwie, zbiornik 70l w koło.
Pali w mieście ok 13 litrów (warszawskie korki + klima), na trasie ok 10,5l.
Na Twoim miejscu podjechałbym do Jarka NowotczyĂąskiego w Mławie, chyba, że u siebie znajdziesz jakiegoś kumatego gazownika. W ciągu jednego dnia ogarnie temat montażu i zestroi wszystko. Polecam z czystym sumieniem.
Aha i przygotuj się na wymianę sondy lambda