Rozumiem, że jak jedziesz na trasie to spala LPG i trochę PB.. <szok>zbynekpik pisze:Do każdego przejechanych 100 km wliczam litr benzyny tak mi średnio wychodzi. czyli 16 l LPG i 1 Litr petrol.

Rozumiem, że jak jedziesz na trasie to spala LPG i trochę PB.. <szok>zbynekpik pisze:Do każdego przejechanych 100 km wliczam litr benzyny tak mi średnio wychodzi. czyli 16 l LPG i 1 Litr petrol.
Adxs pisze: Choć nie ukrywam, jak w A4 miałem BRC SQ24 i włączała mi się rezerwa paliwa ( mimo, że jechałem na LPG ) to nie wiem jakim cudem ale żarło mi paliwoWtedy to umiałem odczuć, że jade na paliwie bo miałem lepszego "buta" no i wskazówka paliwa się jakoś tak powoli kładła :P
Doliczam litr paliwa ponieważ w zimę zanim reduktor się nagrzeje to połyka dużo paliwa. Nie bierze podczas jazdy LPG i PB. Ostatnio osobiście w trasie zszedłem do 12,53 litra na 100km:) mój życiowy rekord. pobiłem żonę:) na Instalacji zrobiłem już 17000 tyś km i żadnych problemów. Jeżeli chodzi o skazówkę mi też opada, jak spadnie na 1/4 to już do dna mimo iż jest paliwo:) pozdrawiamarkadiuso pisze:
kolego, przez to że odłączyłeś pompkę paliwa, paliwo nie krąży w układzie i co najważniejsze wtryskiwacze się nie chłodzą, a przez to mogą się zapiec..matelek pisze:u mnie tez sie kladzie wskazowka a na PB nie jade napewno bo mam pompe odlaczona - i nie wiem za cholere co z tym fantem zrobic
Cris9222 pisze:kolego, przez to że odłączyłeś pompkę paliwa, paliwo nie krąży w układzie i co najważniejsze wtryskiwacze się nie chłodzą, a przez to mogą się zapiec..matelek pisze:u mnie tez sie kladzie wskazowka a na PB nie jade napewno bo mam pompe odlaczona - i nie wiem za cholere co z tym fantem zrobic