[ C4+LPG] 2.8 automat+quattro montaż LPG Lublin/Chełm
-
- Forum Audi A6 / A7
[ C4+LPG] 2.8 automat+quattro montaż LPG Lublin/Chełm
Szukam sprawdzonego warsztatu z Lublina bądź Chełma. Naczytałem się na forum o różnych problemach z instalacjami i chciałbym ich zawczasu uniknąć. Dzwoniłem do kilku zakładów i każdy proponuje coś innego. Na instalacje mogę przeznaczyć około 3500zł. Może macie koledzy jakieś sugestie jakie graty wybrać i komu ten zabieg powierzyć?
- HattoriHonza
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
ZadzwoĂą pod 793 161 085, chłopaki znają się na rzeczy. Mieli zakład w Lublinie w kalinówce naprzeciwko Danelczyka, teraz się przenieśli, nie potrafię wytłumaczyć gdzie (w okolice Wojciechowskiej). Generalnie przerabiałem u nich 1.8T i zrobili mi w koĂącu IDEALNY porządek z gazem, wielu znajomych jeździło do nich na poprawki oraz montaże - WSZYSCY zadowoleni, każdy chwali. Co ciekawe jak byłem w 2 innych zakładach w tym na Rowerowej - spotykałem się z pytaniami kto mi tak dobrze instalacje założył, bo jest wszystko porządnie porobione. Polecam! Tashi zna się na rzeczy i nie leci w balona:)
- arkadiuso
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Arkadiusz
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T AWT 150KM
- Paliwo: Benzyna+LPG
Ja polecam Adam Rogowski http://lpg-forum.pl/adam-rogowski-u5488.html
http://adamrogowski.net/?idz=kontakt
będziesz zadowolony!!
http://adamrogowski.net/?idz=kontakt
będziesz zadowolony!!
Arecki
..........
Vag
pomogę ile potrafię
Łódź i okolice
..........
Vag
pomogę ile potrafię
Łódź i okolice
-
- Forum Audi A6 / A7
Z Panem Rogowskim już rozmawiałem i za instalacje bierze 4300zł. Dla mnie to za drogo nie stać mnie na taki wydatek.
Dobre opinie słyszałem o zakładach na Rowerowej, Lotniczej i Lubartowskiej. Czy ktoś z forum montował u nich instalację? Spisują się?
W cenie 3200 wszyscy proponują mi czerwone hanna ( podobno nie ma potrzeby montowania zielonych), elektronikę zenitha, reduktor tomasetto lub gurtnera. Czy użytkuje ktoś podobną konfigurację? Jakie wrażenia?
Dobre opinie słyszałem o zakładach na Rowerowej, Lotniczej i Lubartowskiej. Czy ktoś z forum montował u nich instalację? Spisują się?
W cenie 3200 wszyscy proponują mi czerwone hanna ( podobno nie ma potrzeby montowania zielonych), elektronikę zenitha, reduktor tomasetto lub gurtnera. Czy użytkuje ktoś podobną konfigurację? Jakie wrażenia?
- Zagór
- Forum Audi A6 / A7
- Silnik: 1.8T APU 150KM
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Jak Cię nie stać na taki wydatek, to weź 1000 kredytu, bo i tak wsadzisz ten tysiąc, jak nie dwa (tysiąc na ciągłe poprawki, Pb bo na LPG nie będzie jeździło, świeciło checkiem itd, a drugi na doprowadzenie instalki do porządkumaciek.voo pisze:Z Panem Rogowskim już rozmawiałem i za instalacje bierze 4300zł. Dla mnie to za drogo nie stać mnie na taki wydatek.

- HattoriHonza
- Forum Audi A6 / A7
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
- Paliwo: Diesel
ZadzwoĂą do Tashiego, powinieneś około 3k zapłacić za instalkę na STAGu i zielonych hanach. Zenith to kiepścizna jest. Hany czerwone... No one wystarczą niby, 1.8T ma 38kucy na cylinder. No i to jest max wydajność czerwonych hanek. Zielone są 40-60km, więc masz zapas. A cenowo nie ma takiej różnicy globalnie, dlatego zakładaj ZIELONE.
- arkadiuso
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Arkadiusz
- Silnik: 1.8T AWT 150KM
- Paliwo: Benzyna+LPG
Na czerwonych to wysokie ciśnienie lepiej zielone i mniejsze ciśnienie.. Adam się ceni, bo za jakość trzeba płacić.. ale na twoim miejscu też bym się zastanawiał (zależy ile chcesz tym autem jeździć i za jaką kwotę później sprzedać), bo koszt 4.3k to sporo ja do swojego dałem niewiele więcej.. jak znajdziesz kogoś to powiedz żeby zdjęcia nawiertów zrobili jak zdejmą kolektor będziesz pewny, że fuszery nie odwalą.. jak tak przed założeniem sobie zażyczyłem, do tego temat w galerii na lpg-forum.pl i nie było problemów dobry gazownik się zgodzi, bo będzie pewny swojej roboty..
Arecki
..........
Vag
pomogę ile potrafię
Łódź i okolice
..........
Vag
pomogę ile potrafię
Łódź i okolice
- banan1993
- Forum Audi A6 / A7
maciek.voo, kupilem a4 b5 2.8 193km i zakłądalem gaz u fach mistrza w krasnym na hanah 2000 czerwonych, zenit pro i inne pierodły butla w kole itp - 3 tyś zł - jezdze juz z 2 tygodnie i 0 proiblemów - przy max bucie nie odcina gazu, szybko sie przełącza jest wszystko git wiuec polecam za tą ce
ne

I LOVE <quattro>