[ All A6] Największe udokumentowane przebiegi
-
- Forum Audi A6 / A7
Nieważne ile razy wtryski wymieniane albo na ilu silnikach ten przebieg... Ważne ile było pierdziane w fotel... A pierdziane było naprawde sporo :mrgreen:Lechu pisze:Ciekae ile razy wtryski wymieniane razem z całą szyną i resztą silnika :-PTransitpower pisze:Transity w nowej budzie z silnikami TDCI
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2003
- Moje auto: Allroad C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7T 230KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
381 tys
Ostatnio zmieniony 20 sie 2010, 21:39 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
Full Led i Full Led Matrix A6Klub.PL / A7Klub.PL
Jak oddawałem zakupione A6 C5 (niefortunny zakup) sprzedawca zaproponował zamianę na inne A6 C5 ten sam silnik czyli 1,9 TDI 131KM roczniki obu aut takie same czyli 2003. Okazało się że auto które miałem wziąć w zamian miało w 2008 roku czyli po 5 latach użytkowania przebieg 460 tyś. ( licznik w aucie- 170 tys) W serwisie sprawdzał 2 razy nr VIN bo nie mógł uwierzyć, a sprzedający oddał kasę.
Witam czy ja napisałem że to moje auto ma tyle przejechane
przecież tutaj się nie podaje tylko swoich przebiegów :mrgreen: to co ja podałem to przecież nie mój samochód tylko kolegi, skąd więc jakieś aluzje twierdzące ze oszukuje?:p ze mam audi z 2006 a podaje 2008.. czasem zastanówcie się co wy za bzdury piszecie, bo takie kity z satelity wciskać ludziom to się w głowie nie mieści
Pozdrowionka 

-=AUDI=-