Hhehehe,,kolega widze ma gust i swoje zdanie ostre...
No kazdy ma swoj gust......
Na gusta sie nie dyskutuje.....
Jeden lubi czarne drugi biale......
Jeden sie kocha w A6 i twierdzi ze jest najlepsze na swiecie a nie jest......
No kazdy sie lubuje w tym co ma i taka jest prawda,chwali co ma.....
Ja mialem ponad 10 aut w tym BMW serii 3,5,7 AUDI,a4,a6 itd...,,,i najlepiej mi sie jezdzilo...UWAGA>>>!!!! Peugeot 405.....wygodny az za bardzo, duuuuuuuuzo miejsca itp..... :mrgreen: i kto by pomyslal..... :shock:
Z ta usterkowoscia jesli chodzi o Mondeo to troszke co niektorzy przesadzaja,,,,,,
Brat ma Mondeo 2004 rok,diesel 2tdci 115,,,,rok czasu 60tyskm,,,nic kompletnie ,,,eksploatacja......
Nastepni po 4lata,,,maja wersje ST220......nic.......
Jeszcze jeden ST .......przez bodajze jak pisal 5lat ,,,wymiana alternatora i cewka,,,zrobil tez blisko...100.000km
Jak dbasz tak masz.....
Najlepszy temat jak kiedys poruszylem A6 2.5 TDI V6 150km,,,,,uuuuuuuuuuuu
absolutnie nie,,,,nie kupowac,,,,
A uzytkownicy ze super,,,nigdy 1.9 tdi z zadna moca :evil: ....
Tylko 2.5 V6 poczawszy od 150km wersji....Te brzmienie itp..... :-P
Ale jedni pisza eeeeeeeeeee A6 ,,,czerwien az razi jak w solarium,,,,,jesli chodzi o podswietlenie... Z kolei..
Mondeo ,,,,Zielen jak nie wiem w czym...... :!: :roll: :?:
Prosze bardzo link ,,,,jak wedlug expertow wypada,,,,poczytajcie prosze......
Sam Jeremy Clarkson z Top Gear mowi ze to Swietny wrecz samochod....
Prowadzenie ,zawieszenie ,wlasciwosci jezdne prawie ze idealne.... :mrgreen:
A wiecie jakie jazdy ma koles ,do tego jeszcze to Angol,,krytykuje wszytsko i wszytskich a jednak Forda ST220 ni9e pojechal......
Ale to nie oto chodzi,,,kazdy ma swoje zdanie,,,ale mowie o tej usterkowosci itp to przesaDA,,,,,
Prosze oto i link.
http://www.motoforum.pl/Magazyn/200602/mondeo_st.html
Kolega mial kiedys ( moze dalej m ) :mrgreen: Dacia 1310 jesli dobrze pamietam....przebieg 380.000km i dalej smiga.....
Wymienil skrzynie biegow ,,,pare inych remontow i smiga bez zarzutow jak to on mwoi ,auto nie do zajechania... <smuty>
Nie bronie modneo.......absolutnie ,,,powiem tylko tyle ze mi tez sie podabaja tylko 2 wersje z Mondeo
-ZETEC S
oraz
-ST220
i zadna inna wersja,,,, 8-)
Ford Wszystko Wort i te brzmienie V6 i 3litry w benzynie....
Mowie wam POEZJA....