BMW E36 Coupe 320i swap ---> 325i
wymiana tylnych lamp na 6 z plusem 
Regulamin / ogłoszenia / podpisu - regulamin-forum-audi-a6-klub-polska-vt51872.htm
dzięki za miłe słowa, w Białymstoku mnie nie widziałeś bo jednak miasto jest spore :D ja najczęściej poruszam się w okolicach dziesięcin, wsp, i nowego miasta (politechnika)
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
wleciały ringi - ale wylecą jak tylko się przepalą i zrobię lampę na mega czerń,wydech dwu rura od 2.8. z nudów pomalowałem trochę plastiki pod maską i wyczyściłem co nieco końcówki wydechu z syfu, z czasem ogarnę w pełen poler
zawijasy przy 2.0 i szperze
ale dobre się skończyło, szpera sie posypała i poszła do naprawy i wleciał niestety zwykły most
no i jakiś filmik jak pracuje 2.5 na wydechu od 2.8

wleciały ringi - ale wylecą jak tylko się przepalą i zrobię lampę na mega czerń,wydech dwu rura od 2.8. z nudów pomalowałem trochę plastiki pod maską i wyczyściłem co nieco końcówki wydechu z syfu, z czasem ogarnę w pełen poler
zawijasy przy 2.0 i szperze
ale dobre się skończyło, szpera sie posypała i poszła do naprawy i wleciał niestety zwykły most
no i jakiś filmik jak pracuje 2.5 na wydechu od 2.8

a może lecisz na zlot vaga w tą niedzielę? być może będę to wtedy zauważysz mnie ;D
[ Dodano: 2013-06-28, 14:03 ]
[ Dodano: 2014-02-01, 12:55 ]
było trochę zmian, nowe koło 17" 8 i 9.5J szerokości, przód mpakiet, wyleciały ringi. na obecny sezon planuję gwint, dystans na przód żeby zrównać koło z błotnikiem, negatyw na tył i oponę 225 na tył żeby trochę zmniejszyć naciąg :D
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
[ Dodano: 2014-06-15, 12:41 ]
trochę się pozmieniało
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
a tutaj przerobione przez moją dziewczynę, takie jak ze starej pocztówki
![Obrazek]()
[ Dodano: 2013-06-28, 14:03 ]
[ Dodano: 2014-02-01, 12:55 ]
było trochę zmian, nowe koło 17" 8 i 9.5J szerokości, przód mpakiet, wyleciały ringi. na obecny sezon planuję gwint, dystans na przód żeby zrównać koło z błotnikiem, negatyw na tył i oponę 225 na tył żeby trochę zmniejszyć naciąg :D

[ Dodano: 2014-06-15, 12:41 ]
trochę się pozmieniało

a tutaj przerobione przez moją dziewczynę, takie jak ze starej pocztówki