[ All ] Nowe opony sprzed kilku lat
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Dawid
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 174KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
[ All ] Nowe opony sprzed kilku lat
witam mam dylemat bo znalazłem w necie Nowe oponki Yokohama Parada Spec-2 w atrakcyjnej cenie ale rok produkcji 2004
co o tym myslicie ?
Opłaca sie ?
co o tym myslicie ?
Opłaca sie ?
Modzenie Audi w Trakcie :D
- Zagór
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 1998
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T APU 150KM
- Napęd: FWD
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Pytanie jak to było przechowywane?, jak się wyważy itd... - kupujesz i montujesz w zakładzie? - więc może będziesz mógł zrezygnować z zakupu, jak się okaże, że trzeba wieszać po kilkadziesiąt gram na koło, no i czy nie będą biły 
Sobie bym takich opon nie założył - różnica w cenie nie jest powalająca - chyba że 600 za komplecik

Sobie bym takich opon nie założył - różnica w cenie nie jest powalająca - chyba że 600 za komplecik

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 1997
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T AJL 180KM
- Napęd: Quattro
- Paliwo: Benzyna
zutylizuj swoje audi też ma pare latbiernik pisze:To nie ma nawet połowy ceny za drogo wydaje mi się za coś co pewnie miało iść do utylizacji.600zł za szt za te oponki gdzie normalna opona kosztuje 900
[ Dodano: 2012-03-22, 20:17 ]
wezmę każdą ilość-kontenerową w tej cenienumeer pisze:600pln sztuka ,,nowa ale stara,, - nowa 900pln...okazja żadna (150-200pln max za szt).
Yokohama Parada Spec-2 to dobre opony i mimo latek jakie mają jeśli tylko były należycie przechowywane to nie straciły swych właściwości.Jednak cena 600zł jest jak dla mnie mało okazyjna(jeśli prod 2012-900zł,mówimy tu zapewne o rozm 18"-19"). Ja polecam TOYO PROXES T1R bardzo dobre opony i w dobrej cenie można kupić.
enduro7, po co ta docinka?
Robiłem u niemców przy oponach i wiem, że jeżeli one pochodzą z tamtąd to szły do utylizacji, lub jak to nazywają Niemcy na blok wschodni, czyli, żywcem odpad dla niemców
Mogę dodać , że rok temu kuzyn nagrał mi kontener takich opon, byłe tego kilka kontenerów, lecz za poźno z kasą się wyrobiłem i nie wziąłem, a były to właśnie opony po chyba 5 euro za sztuke, wszystko nówki.
Więc ten kto je sprzedaje zapewne ma z takiego źródła, dał po 50 pln max za sztuke i chce teraz stanowczo za dużo.
Robiłem u niemców przy oponach i wiem, że jeżeli one pochodzą z tamtąd to szły do utylizacji, lub jak to nazywają Niemcy na blok wschodni, czyli, żywcem odpad dla niemców

Mogę dodać , że rok temu kuzyn nagrał mi kontener takich opon, byłe tego kilka kontenerów, lecz za poźno z kasą się wyrobiłem i nie wziąłem, a były to właśnie opony po chyba 5 euro za sztuke, wszystko nówki.
Więc ten kto je sprzedaje zapewne ma z takiego źródła, dał po 50 pln max za sztuke i chce teraz stanowczo za dużo.