Koła 19" vs 20"
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jacek
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7 TDI
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
A no mowiles🙂przejechalem sie dzisiaj za miastem troche szybciej po powyginanej drodze i musze powiedziec,ze nigdy mi sie lepiej auto nie prowadzilo. Mysle,ze to zasluga Michelinow wiec szczerze polecam pare groszy do nich dolozyc. Przy 19" mialem Continentale CS6 i wezsza felge ale prowadzilo sie gorzej,zbyt twarda guma chyba byla.
- Quash
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Rocznik: 2011
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
Już od jakiegoś czasu czekają na montaż :Dpalec85 pisze:A no mowiles🙂przejechalem sie dzisiaj za miastem troche szybciej po powyginanej drodze i musze powiedziec,ze nigdy mi sie lepiej auto nie prowadzilo. Mysle,ze to zasluga Michelinow wiec szczerze polecam pare groszy do nich dolozyc. Przy 19" mialem Continentale CS6 i wezsza felge ale prowadzilo sie gorzej,zbyt twarda guma chyba byla.
Też poprzednie miałem Conti i o ile z prowadzenia byłem zadowolony to po około 20tyś kilometrów nie nadawały się już do dalszego użytkowania, teraz zobaczymy ile prawdy a ile marketingu jest w opiniach o 4S.
460KM/550NM Compsport Stage 2
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jarek
- Rocznik: 2015
- Silnik: 2.0 TDI
- Skrzynia: S-tronic
Panowie - jeszcze jedno pytanie
Przy felgach 20 cali i szerokości 9 z tego co przewertowałem internet wejdzie max 30et - mniejsze nie może być.
Gdy felgę zmienimy na 8,5 cala et może zejść wg kalkulatorów do 24
Pytanie czy felga 8,5 cala ma rację bytu w A6 C7 FL ? Czy będzie to w ogóle pasować ?
Czy ktoś z Was ma 20 cali i 8,5 szerokości ?
Przy felgach 20 cali i szerokości 9 z tego co przewertowałem internet wejdzie max 30et - mniejsze nie może być.
Gdy felgę zmienimy na 8,5 cala et może zejść wg kalkulatorów do 24
Pytanie czy felga 8,5 cala ma rację bytu w A6 C7 FL ? Czy będzie to w ogóle pasować ?
Czy ktoś z Was ma 20 cali i 8,5 szerokości ?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Quash, ja jestem bardzo zadowolony i na swoj amatorski gust jest lepiej🙂
Paypal, 8,5" jest oryginalnym rozmiarem do tego modelu i jak najbardziej pasuje. Jesli chodzi Ci o wyglad czy bedzie pasowac to jedynie patrzac z tylu na auto wyglada to fajniej bo szerszy laczek jest.
A tak sie prezentuje juz na 20"
![Obrazek]()
Paypal, 8,5" jest oryginalnym rozmiarem do tego modelu i jak najbardziej pasuje. Jesli chodzi Ci o wyglad czy bedzie pasowac to jedynie patrzac z tylu na auto wyglada to fajniej bo szerszy laczek jest.
A tak sie prezentuje juz na 20"
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez palec85, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Rotory okazalo sie chwile przed wysylka jak poprosilem o dodatkowe zdjecia,ze byly malowane o czym sprzedajacy mnie poinformowal dopiero jak mu to zasugerowalem wiec z dala od takich przekreciarzy. Tamte rotory byly w oryginale matowe a pomalowane byly na polysk. Ale szczerze to dobrze sie stalo bo te mi sie bardziej podobaja. Na żywo wyglada to o wiele lepiej.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2011
- Silnik: 3.0 220KM
- Paliwo: Benzyna
Witam, chciałem się dołączyć do tematu i mam do was pytanie co sądzicie o takich felgach ja w tej aukcji i jakie byście proponowali opony,
https://allegro.pl/oferta/20-oryginal-a ... 7617546966

https://allegro.pl/oferta/20-oryginal-a ... 7617546966
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Nie ma imienia
- Rocznik: 2021
- Moje auto: Nie znam profilu
- Nadwozie: Inne
- Silnik: 3.0 BiTDI 313KM
- Napęd: Brak
- Skrzynia: Brak
- Paliwo: Brak
Ten model spokojnie za 3tys wyrwiesz i to z oponami. To chyba najbardziej popularne 20tki w c7 bo duzo tego jest.
https://www.olx.pl/oferta/alufelgi-audi ... yOwCm.html
https://www.olx.pl/oferta/alufelgi-audi ... yOwCm.html
A6 c5 1.9tdi afn
A6 c6 2.0tdi blb
A6 c6 2.0tdi blb
Panowie szybkie pytanko chce zapodać do swoje c7 2014 2.0 TDi takie o to felgi ROTOR z firmy Carbonado (https://www.olx.pl/oferta/nowe-felgi-5x ... sWyK9.html )
tylko w rozmiarze 20 cali, szerokość 9" i ET30.
Pytanie czy wejdzie to bez problemu do c7 i czy opony 255/35/20 będą odpowiednie czy coś mniejszego powinno być?
Mieliscie styczność z tą firmą? od razu odpowiem, że o dobre origanały w tej cenie nie ma szans, a naprawianych i malowanych nie chce...
Z góry dzięki za pomoc
.
tylko w rozmiarze 20 cali, szerokość 9" i ET30.
Pytanie czy wejdzie to bez problemu do c7 i czy opony 255/35/20 będą odpowiednie czy coś mniejszego powinno być?
Mieliscie styczność z tą firmą? od razu odpowiem, że o dobre origanały w tej cenie nie ma szans, a naprawianych i malowanych nie chce...
Z góry dzięki za pomoc

Michał