Jakie ET do A6 C7?
-
- Forum Audi A6 / A7
Nie czuję żadnej różnicy. Zresztą moje Audi wyjechało na takich kołach z fabryki i gdyby nie to że felgi były idealne, jak nowe i w ładnym wzorze tu już dawno kupiłbym rotory 20" Różnica jest na marnej drodze i zapewne w nieco wyższym spalaniu. Ja mam 177KM i uważam że to jednak za mało do A6.leszekmw pisze:raverone74 bardzo Ci zamula wóz na 255 ?
tset też o tym pomyśl.. to bardzo szeroka opona na 136KM...
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Mam pytanie odnośnie kół z oznaczeniem 9JX20H2 ET37 ,są to koła z A8. Jak one się mają do A6C7 po liftingu,czy wejdą i nie będą obcierać? Z tego co czytałem to chyba powinny się wysunąć na zewnątrz.Oponki Pirelli P Zero 255/35 r20.Jak będzie z komfortem w jeździe przy aucie bez pneumatyki?
p.s.Czy felga z oznaczeniem 4G0 601 025 E to oryginał z A6 C7 po lifcie?
p.s.Czy felga z oznaczeniem 4G0 601 025 E to oryginał z A6 C7 po lifcie?
Chciałem tylko potwierdzić ,żeby nie "wtopić".Felgi kupiłem proste,ale trochę porysowane co w moim przypadku jest PLUSEM bo jestem zmuszony je pomalować na czarno co przy białym aucie powinno dobrze wyglądać.p.s.Wrzucam zdjęcia srebrnych na dokładnie takim aucie jakie zamówiłem.Mam nadzieję,że wersja ULTRA jest obniżona jak obiecuje producent bo te standardowe A6C7 mają strasznie duży prześwit między oponą a nadkolem.p.s.Ma ktoś może zdjęcie czarnego koloru tego wzoru 19' przy białym aucie?mat1324 pisze:Felga ta jest poprzednikiem felgi 4G0 601 025 BG, której numer podawałem Ci w innym temacie. Z tym numerem była używana tylko w przed lifcie, ale sam wzór w całej generacji C7.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.