Jakim ciśnieniem najlepiej pompować opony bez obciążenia i z przyczepą

Można, można!mat1324 pisze:Wartości ciśnień ze stron www, to można sobie wsadzić w
Właśnie problem jest w tym, że słychać tylko z prawego koła. Przy lewym cisza. Mam wrażenie, że dźwięki dochodzą z okolić rantu ochronnego na felgę, dlatego moje pytanie bo nie chcę uszkodzić ani felgi ani oponymat1324 pisze:Z obu słychać? Jeśli tak, to daj im z tysiąc kilometów, aby się dotarły, bo teraz są nieco inaczej zużyte.
opona jodełka mają taką właśnie charakterystykę, że będą szumiały i wydawały dziwne dźwięki bo nie idą równolegle do toru jazdy tylko są "skręcone". Brat w accordzie ma goodyear eagle f1 i hałas jest mocno zauważalny i "inny" niż w oponach o zwykłym bieżniku czy nawet asymetrycznym.Zyziu pisze:Ja kupiłem nowe opony "jodełkowe" i albo mam wrażenie, że szczypią asfalt i przez to szumią lub nigdy nie miałem nowych opon i mam dziwne wrażenie szumu (przeważnie jeździłem ala Schumacher :P ) P.S. Opony to sunny SN3970
A u siebie jak mogę zadbać o tę oponę?skubiszek pisze:Co do Sunny to uważaj na ten bieżnik