[ A6 C6] jakie kola 18 czy 19?
[ A6 C6] jakie kola 18 czy 19?
Witam otoz przymierzam sie do kupienia kol letnich i mam dylemat mialem 17 jezdzilo sie swietnie ale sa trochu za male wiec pomyslalem o 18 ale przymierzyli mi w zakladzie 19-stki i wyglad byl swietny ale nie wiem jaki jets komfort jazdy na 19-stkach? czy ktos mial na 18-stkach i zmienil na 19-stki? chodzi mi o tych co maja model c6 (dlatego tez zakladam nowy temat bo inny opisywal ogolnie wszystki auta na 19-stkach) prosze o jak najwiecej odpowiedzi ! :D
ja tam bym brał 19 sam na takich jezdze juz ponad ponad 1,5 roku myslalem ze moze zawiecha dostanie po pupie ale po przegladzie wszystko było ok, tylko nie bierz jakis felg z chin firmy krzak bo pierwszza dziura i je je zgubisz , prwada jest taka ze nawet na blaszaku jak dobrze przyjebiesz to rozwalisz felge , kumpel ostatnio jadąc autem na zimówkach trafił wdziure ze 2 felgi mu poszło i dziura w oponie ze reke mozna wlozyc,ze swojej strony polecam Ci 19 jak najbardziej pozdro
AUDI RULES
-
- Forum Audi A6 / A7
blady99, mamy takie same kółka, ja mam do tego s-kowy zawias, będę w weekend u siebie w domu to podmienię na 245/45/18 i dam znać co i jak, jak napisałem dla mnie komfort jest ok lubię czuć po czym jadę, (do pływania po drodze mam 760iL) ale jak można lepiej to czemu nie:), zimówki miałem 245/45/17 i jakiejś masakrycznej zmiany w komforcie nie odczułem a na 17 auto wygląda cóż w ogóle nie wygląda:P
było: Skoda Superb 1.8T
jest: Audi A6C6 4.2 Quattro (nareszcie!!!!)
BMW e65 760 oddalem zonie:):):):):)
jest: Audi A6C6 4.2 Quattro (nareszcie!!!!)
BMW e65 760 oddalem zonie:):):):):)