Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Felgi 18 - czarny sedan

Koła, felgi i opony
ODPOWIEDZ
siwus71
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Felgi 18 - czarny sedan

Post autor: siwus71 » 07 lut 2016, 17:12

Witam.

Już niedługo wiosna i dlatego zastanawiam się nad kupnem nowych felg do mojej A6 C6 FL.
Wiem, że temat wałkowany, ponieważ przeglądałem tematy, ale nigdzie nie umiem znaleźć zdjęć interesujących mnie felg.

Koledzy moje auto to czarny sedan i zastanawiam się na felgami typu Rotor, ale czy ten grafit będzie pasować?
Na uwadze też mam felgi Barok, ma ktoś je w swojej A6 C6 (najlepiej czarnej) i może podesłać zdjęcia?

Przyznam się szczerze, że zawsze felgi miałem w kontraście z autem i może dlatego tak trudno przychodzi mi przystać na ciemne felgi przy czarnym aucie. :]

haribo.pl

Re: Felgi 18 - czarny sedan

Post autor: haribo.pl » 07 lut 2016, 18:11

No srebrne lepiej wyglądają na ciemnym aucie lecz rotory w graficie też bedą fajne pod warunkiem że kupisz r19 bo mniejsza fela będzie kiepsko wygladac ciemna

MajkelZ
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: MajkelZ » 29 lut 2016, 13:09

Do czarnego auta bardzo pasują grafitowe odcienie felg, ale jak kolega wyżej napisał w przypadku felg Rotor niestety jak będą za małe, będą wyglądały słabo, ze względu na złożoność wzoru felgi, też uważam że min 19".

Też zastanawiam się nad felgami do czarnego C6 tylko avanta. Nie wiem czy masz kolego obniżone zawieszenie, bo jeżeli tak, to jest szersze spektrum możliwości, niż w wypadku standardowego - bo tu sie zaczyna problem :) żeby pasowało i nie przyciagało wzroku na przestrzeń między kołem a nadkolem w przypadku 18".

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja