Witam
mam pytanie odnosnie felg 19' od rs6 tylko bez znaczka audi od srodka felgi i napis not orginal.Jeszcze jest napis made in italy..Czy te felgi nie beda sie krzywily i pekaly jak chinskie??Mozna na nich normalnie jedzic.Ktos moze ma albo mial takie felgi i moze sie wypowiedziec na ten temat??. Dzieki.Piotr.
Alufelgi 19 rs6 made in italy
-
- Forum Audi A6 / A7
Alufelgi 19 rs6 made in italy
A6 C6. 3,0 tdi Quattro 232KM Tiptronic
Re: Alufelgi 19 rs6 made in italy
Jeśli jest napis made in italy speed line to spoko,jeśli tylko made in italy to raczej szrot
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T AJL 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Re: Alufelgi 19 rs6 made in italy
nie ma felg które nie pękają lub się nie krzywią nawet odlewane ciśnienoiwo i odkuwane pękają to tylko kwestia odpowiedniego strzałuPITBIALY81 pisze:Witam
mam pytanie odnosnie felg 19' od rs6 tylko bez znaczka audi od srodka felgi i napis not orginal.Jeszcze jest napis made in italy..Czy te felgi nie beda sie krzywily i pekaly jak chinskie??Mozna na nich normalnie jedzic.Ktos moze ma albo mial takie felgi i moze sie wypowiedziec na ten temat??. Dzieki.Piotr.
napis made in italy o niczym nie świadczy
a made in china nie dyskwalifikuje felg
Miałem 20 wzór RS6 na swoim C6, jedną prostowałem - nie czułem bicia ani nic, ale na wyważarce była widoczna ósemka. Pytałem gościa czy te felgi coś warte, mówił, że po jakimś kodzie produkcja włoska, ale na pewno nie są to felgi z RSa z pierwszego montażu., ogólnie były ciężkie i solidne, więc ja polecam
Fiat Brava 1.9JTD --> Ford Mondeo mk2 1.8i --> BMW e65 745i --> Audi A6C6 3.0TDI --> Audi S6 C5