[A6 C5] porada w sprawie alufelg
[A6 C5] porada w sprawie alufelg
witam mam pytanko chodzi mi o to iż nie wiem jakie felgi dobrać do auta ( audi a6 c5 2003 rok kombi) chodzi mi mianowicie o rozmiar et a stosunek szerokości w calach felgi chcę w rozmiarze 18 cali wzór od audi rs6 szerokie łopaty proszę o podpowiedz czy te felgi występowały tylko w jednym rozmiarze et czy było ich więcej chce żeby felgi nie były schowane w głąb ani tez nie wystawały poza obrys samochody czy znajdę odpowiednie czy będzie potrzeba stosować dystans może dodam dla ułatwienia ze samochód jest obniżony o ok 20 -30 mm proszę o pomoc.
Zupełnie nie o to chodzi.
Jeśli OP będzie sądził, że jest tylko jeden rozmiar, o którym pisaliśmy to jest gotów kupić takie felgi bazując tylko i wyłącznie na wzorze a przy odbiorze zorientuje się, że przyszły 7,5J ET54. Bierzesz to na siebie? Ja nie i dlatego udzieliłem wyczerpującej odpowiedzi.
Pozdrawiam,
Jeśli OP będzie sądził, że jest tylko jeden rozmiar, o którym pisaliśmy to jest gotów kupić takie felgi bazując tylko i wyłącznie na wzorze a przy odbiorze zorientuje się, że przyszły 7,5J ET54. Bierzesz to na siebie? Ja nie i dlatego udzieliłem wyczerpującej odpowiedzi.
Pozdrawiam,
no i wszystko jasne widzę ze swoim tematem wzbudziłem tu małe zamieszanie ale najważniejsze ze wiem już jakie kupić dziękuje bardzo panowie i pozdrawiam P.S a może ktoś ma takie koła na sprzedaż a może orientuje sie ile takie kola mogą kosztować mniej więcej czy cena ok 2000 zl z oponami w dobrym stanie jest ok???