Opony lato-jaka firma króluje-czego szukać do 2.7TQuattro
Opony lato-jaka firma króluje-czego szukać do 2.7TQuattro
Witam serdecznie.Ostatnio wymieniałem lato na nowe zimowe gumy i ku memu rozczarowaniu okazało sie ze lato do kosza poszło-bieżnik jeszcze ok-ale reszta-strach:)(Bridgestone 2009r).Pytam bo sporo ludzi jeżdzi 2.7T Quattro- jakie najlepsze są gumy na rynku z Waszego doświadczenia-co byście polecali?Dodam ze interesują mnie tylko nowe laczki i raczej duże przebiegi robie.Co byście koledzy polecali?
Dal mnie firma nie ma żadnego znaczenia. Liczy się jakość opony. Testy i doświadczenie pokazują że są opony linii economy w uznanej marce które są dużo gorsze od opony klasy premium mniej uznanej marki.
Dlatego właściwości i jeszcze raz właściwości
Dlatego właściwości i jeszcze raz właściwości

Było: Audi 100 C2 I - 79' (1,6), Audi 100 Quattro Avant Wagon C3 -85' (2,2), Audi A6 C5 I- 97' 2,8)
S6 C5 - 2001' (4,2), Jest A4 B7 01'
Starzeję się ?
S6 C5 - 2001' (4,2), Jest A4 B7 01'
Starzeję się ?
Re: Opony lato-jaka firma króluje-czego szukać do 2.7TQuattr
Michelin Primacy HPTomashito pisze:Witam serdecznie.Ostatnio wymieniałem lato na nowe zimowe gumy i ku memu rozczarowaniu okazało sie ze lato do kosza poszło-bieżnik jeszcze ok-ale reszta-strach:)(Bridgestone 2009r).Pytam bo sporo ludzi jeżdzi 2.7T Quattro- jakie najlepsze są gumy na rynku z Waszego doświadczenia-co byście polecali?Dodam ze interesują mnie tylko nowe laczki i raczej duże przebiegi robie.Co byście koledzy polecali?

Miałem w swoich autach naprawde rozne opony, ale jak pierwszy raz spróbowałem tych, to juz tylko je kupuje.
V40->S60->S40->S60->WRX->E90->A6