[ A6 C5] Nowe Chin. czy uzywane firm.???
He no fakt tylko nie kazdy w banku robi żeby kupić i zrobić odrazu wszystko w jeden miesiąc (wiec wywyższanie się w sprawach gotówkowych kolego jest troszkę nie na miejscu bo przeciez kazdy ma jakies marzenia czym chcial by jezdzic nawet kosztem braku gotowki na inne rzeczy:) ),juz nie wspomnę o tym jak przy okazji tych wszystkich wydatków jeszcze jeleĂą wskoczy pod fure i wydatki wzrastają
a dwa ze nie każdy wybiera na jakich Felach się furę kupuje bo ważniejszy ogólny stan samochodu niż to czy stoi na 18ach czy 16ach:) no ale każdy ma prawo do własnego zdania i ocenę tego stanu rzeczy:) ...wracajac do tematu to z opisów niektórych przerażają mnie te opinie o chiĂąskich oponkach i chyba poczekam i dołożę do markowych:)

Nigdy nie wymuszaj pierwszeństwa, ani nie zajeżdżaj drogi starszemu samochodowi. Tamten gość prawdopodobnie nie ma nic do stracenia.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T AJL 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
gdyby wszyscy spełniali swoje marzenia to by w produkcji były same RSy.a po 2 latach zostały by z nich same padliny na chiĂąskich oponach.u nas w kraju przyjeło się żę kupuje się lepsze auto niż sąsiad .a to tylko środek transportu a nie fetysz .znam dużo ludzi z europy zachodniej stać ich na a8 i na jego utrzymanie a jeżdzą a3 .u nas odwrotnie na konto wpływa 2000zł/mieś a w garażu a8 4.2 z olejem nie wymienianym od czsu zakupu. z inst gazową za 2000zł opony 2 mm bieżnika albo druty na wierzchu .to że to jeżdzi świadczy tylko o jakości konstrukcji.w 90%wystarczy 2lata eksploatacji w kraju aby fajna fura zamieniła się w zachwaszczoną padlinę i tak koĂączą się marzeniablackstr8 pisze:He no fakt tylko nie kazdy w banku robi żeby kupić i zrobić odrazu wszystko w jeden miesiąc (wiec wywyższanie się w sprawach gotówkowych kolego jest troszkę nie na miejscu bo przeciez kazdy ma jakies marzenia czym chcial by jezdzic nawet kosztem braku gotowki na inne rzeczy:) ),juz nie wspomnę o tym jak przy okazji tych wszystkich wydatków jeszcze jeleĂą wskoczy pod fure i wydatki wzrastająa dwa ze nie każdy wybiera na jakich Felach się furę kupuje bo ważniejszy ogólny stan samochodu niż to czy stoi na 18ach czy 16ach:) no ale każdy ma prawo do własnego zdania i ocenę tego stanu rzeczy:) ...wracajac do tematu to z opisów niektórych przerażają mnie te opinie o chiĂąskich oponkach i chyba poczekam i dołożę do markowych:)
No fakt,biorąc pod uwagę ze wszystkim podobały by się RSy,mi osobiście nie bardzo ale rozumiem o co ci chodzi..co do eksploatacji to tez masz racje bo tez znam takie osoby,osobiście jednak staram się dopiąć wszystko na ostatni guzik po poprzednim właścicielu i nie ukrywam ze trochę tego jest i myślałem ze uda się za raz ale nie stety bo sie wszystko nazbierało na jeden miesiąc i z tad tez pytanie o te chinskie oponki bo myślałem ze jakoś ten sezon przejeździł bym i na nich a ten tysiac zawsze by byl w kieszeni no ale jak juz wspomniałem po opisach innych nie mam zamiaru z nimi ryzykować..
Nigdy nie wymuszaj pierwszeństwa, ani nie zajeżdżaj drogi starszemu samochodowi. Tamten gość prawdopodobnie nie ma nic do stracenia.
no teraz mam pirelli pzero 245/40 i pozatym ze bieznik sie konczy to nic sie nie dzieje moze poza tym ze przyhamowuje w wodzie przy wiekszej predkosci no ale to zrozumiale bo co ma niby ta wode odprowadzac..jednak bezpieczenstwo to podstawa..teraz zastanawiam sie w sumie po co zalozylem ten watek no ale coz he
co do wylewek to mozna je zalozyc co najwyzej w maluchu i to nie wiem czy nie zlaza a co do chinoli to tak juz mowilem uslyszalem tu opinie ludzi i to mi w zupelnosci wystarcza zeby ich nie zakladac