[A6 C5] Czy takie fele Wam pasuja do a6?
- August Horch
- Forum Audi A6 / A7
Ja bym nie założył takich felg do Audi :-P Jak dla mnie to Audi z takimi felgami wygląda trochę "festyniacko" nie chcę nikogo obrazić po prostu mi się nie podobają i kojarzą z kolesiami którzy bujają się bmw 3 czy jakimiś innymi japońskimi zabawkami :mrgreen: Widzę na twoim avatarze że masz felgi AVUSy one bardzo podobają mi się w A6 i nadają jej sportowego stylu z S6 :mrgreen: POZDRAWIAM
Czyli jednak nie tylko mi sie zdaje ze nie pasuja zbytnio:-) tez wlasnie tak myslalem ze auto traci sportowy charakter ale mojej dziewczynie sie bardzo podobaja i mowi ze juz sam nie wiem co chce
bardzo mi sie podoba na felach z s6 ale to byly 17" i juz sprzedalem bo za male, mialem rs6 ale 19" to za duze i tez poszly a 18" tych od s6 prawie niemozliwe znalezc. Coz chyba postawie na rs6 albo rs4 a moze polerowane od a8 ale one takie pospolite juz :-D w kazdym razie dzieki za opinie 

ÂŁadne kola... Rant wypoleruj jak masz obnizone auto bedzie wygladac kozacko i nietuzinkowo a nie festyniarsko
Widzialem takie na avancie C5 swietnie wygladaja na zywo. Ja bym sie nawet nie zastanawial tylko je zostawial
Dodam jeszcze ze sa to kola wzorowane na kolach z mercedasa
Avousy to stare kolo... Trzeba isc z duchem czasu i odswiezac wyglad auta

Dodam jeszcze ze sa to kola wzorowane na kolach z mercedasa

Avousy to stare kolo... Trzeba isc z duchem czasu i odswiezac wyglad auta

Do COREL: jestem w trakcie decyzji, byc moze beda do sprzedania. To sa felgi firmy ACE bardziej znane w Wielkiej Brytani i USA. W niemczech i w Danii to koszt niecalych 4tys zl za same kola. Takze to nie byle jaka fela. Opony na nich to dunlop sport maxxx(wysoki model) 225/40 z dobrym bierznikiem. Jezeli bedziesz zainteresowany mozemy rozmawiac. Tu masz dokladniejsza fotke:
![Obrazek]()
Witam
Moim skromnym zdaniem najpiękniejsze felgi pasujące do tego autka są BBSy ale oczywiście jest to moja subiektywna opinia:
- jeśli dodać sportowego charakteru to BBS CH takie:
![Obrazek]()
-jeśli bardziej rzucające się w oko
to może ASA:
![Obrazek]()
(przykladowe zdjecie C5 )
![Obrazek]()
Ja osobiście mam w C6 BBS RK II
Moim skromnym zdaniem najpiękniejsze felgi pasujące do tego autka są BBSy ale oczywiście jest to moja subiektywna opinia:
- jeśli dodać sportowego charakteru to BBS CH takie:
-jeśli bardziej rzucające się w oko

(przykladowe zdjecie C5 )
Ja osobiście mam w C6 BBS RK II
Ostatnio zmieniony 30 sty 2011, 10:17 przez fanatic, łącznie zmieniany 1 raz.