Witam
Czy nie są zbyt wąskie opony 185x65x15 na zimę? Chcę takie założyć bo mam za darmo komplet 4 sztuk z bieżnikiem około 6 mm.
Pozdrawiam
[ A6 C5] Czy mogę na zimę założyć opony 185x65x15
- Zagór
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T APU 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
enduro7,
Niestety, A6 jest w tej chwili tanim autem w zakupie, szczególnie z 2,5TDi, ale niestety nie jest tanim autem jeśli chodzi o utrzymanie go w należytym stanie technicznym, potem są takie kwiatki
Opony niezgodne z homologacją producenta, itd... a tu niestety komplet nowych dobrej klasy zimówek to czasem 1/3 wartości auta
I jest dylemat
Niestety, A6 jest w tej chwili tanim autem w zakupie, szczególnie z 2,5TDi, ale niestety nie jest tanim autem jeśli chodzi o utrzymanie go w należytym stanie technicznym, potem są takie kwiatki

Opony niezgodne z homologacją producenta, itd... a tu niestety komplet nowych dobrej klasy zimówek to czasem 1/3 wartości auta

I jest dylemat

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T AJL 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
880 zł za komplet 195/65r 15 firestone z montażem to nie jest wygórowana cena a zapewnia bezpieczeństwo również prawne czyli zgodne z homologacją . a jak się poszuka można znaleść jeszcze taniej .
zał€żmy żę 1000zł x3 to daje 3000zł za tą kasę nie dostaniesz a6 .podoba mi się zachowanie społeczeńst europy zachodniej .jeżdzą tam w większości sprawne tech auta .a ludzie mierzą siły na zamiary .ktoś z dochodem 1500 euro netto nie jeżdzi a6 tylko fordem fiesta.uwaga ta nie jest skierowana do majkelMS a jedynie czysto teoretyczna.
zał€żmy żę 1000zł x3 to daje 3000zł za tą kasę nie dostaniesz a6 .podoba mi się zachowanie społeczeńst europy zachodniej .jeżdzą tam w większości sprawne tech auta .a ludzie mierzą siły na zamiary .ktoś z dochodem 1500 euro netto nie jeżdzi a6 tylko fordem fiesta.uwaga ta nie jest skierowana do majkelMS a jedynie czysto teoretyczna.