Barum Bravuris 3
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jacek
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7 TDI
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Barum Bravuris 3
Witam. Zastanawiam sie nad kupnem nowych Barum Bravuris 3 w rozmiarze 225/45/17. Moze ktos mi napisac czy jezdzil na nich?bo rozne opinie czytam i sam juz nie wiem.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
W życiu nie kupię barumów, żadnych za żadne pieniądze na mokrym masakra a co do ceny to nie będe się wypowiadał już bym wolał kupić konkretne używki a jak chcesz nówki to szukałbym innych ale to moje zdanie po tym jak wpadłem na nich w poślizg co prawda tylnio pędówką na mokrym ale prędkość nie była duża do spokojnej jazdy pewnie będą ok, ale jak lubisz przycisnąć to radziłbym poszukać coś innego
- Xray T2
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 136KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
To może ja coś napiszę, napewno mnie zlinczujecie ale co tam.
Opony zeetex, śmigam na 235/40 r18, kupiłem je tylko z czystej ciekawości i cena interesująca. Opony testowałem na mokrym po deszczu i po suchym asfalcie . Jak na razie niemogo złego zdania powiedzieć. Jak tak dalej będzie to następny komplet też będzie zeetex.
Opony zeetex, śmigam na 235/40 r18, kupiłem je tylko z czystej ciekawości i cena interesująca. Opony testowałem na mokrym po deszczu i po suchym asfalcie . Jak na razie niemogo złego zdania powiedzieć. Jak tak dalej będzie to następny komplet też będzie zeetex.
Dołożone:
Tempomat, kamerka cofania + kamera przód, elektryczne składanie lusterek, spryskiwacze lamp.
Zmienione z rns-d na rns-e + bluetooth z a4 b6/b7.
Przeróbka tylnych lamp na full led.
Przeróbka przednich lamp na black hella + bixenon + druga soczewka na światła drogowe.
Tempomat, kamerka cofania + kamera przód, elektryczne składanie lusterek, spryskiwacze lamp.
Zmienione z rns-d na rns-e + bluetooth z a4 b6/b7.
Przeróbka tylnych lamp na full led.
Przeróbka przednich lamp na black hella + bixenon + druga soczewka na światła drogowe.
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Ja po przejściach z Conti 3 nigdy więcej ich nie kupię:
znieksztalcone-boki-opon-vt76016.htm
Aktualnie do drugiego auta zakupione Nexen N8000 205/55/17 nówki za 1080zł. z wysyłką. Na suchym wszystko ok, na mokrym nie wiem, bo póki co upał za oknem.
znieksztalcone-boki-opon-vt76016.htm
Aktualnie do drugiego auta zakupione Nexen N8000 205/55/17 nówki za 1080zł. z wysyłką. Na suchym wszystko ok, na mokrym nie wiem, bo póki co upał za oknem.