Alufelgi
Alufelgi
Witam, czy możecie mi coś więcej powiedzieć na temat tych alufelg z dołączonego zdjęcia, w szczególności nazwę itp muszę zmienić rozmiar z 18 na 17 na ciechanowskich dziurach nie da się jeżdzic, z góry dziękuje.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T AJL 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
to żę rzuca to nie wina szerokich opon tylko niedopracowanego zawiasu ,ustawień ,ofsetu felg i jeszcze kilku innych czynników jeżdziłem na 255 i nie rzucałomichal_bst pisze:A na jakich oponach latasz? Powiem Ci, że na koleinach to i na 225/45/17" rzuca
faktem jest że szerokość potęguje te objawy ale nie jest sprawcą
-
- Forum Audi A6 / A7
teraz mam założone 225/50/17 na zimę alufelgi ronal, w lato 18 od rs4 255/45/18, 18 spawałem już 3 razy, została jedna dobra alufelga, więc teraz chce zmienić na 17 cali takie jak powinny być założone od początku dlatego potrzebuję nazwy alufelg ze zdjęcia. ( rozmiary opon piszę z pamięci,mogłem się trochę pomylić )
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T AJL 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
a kąt tzw X masz ustawiony prawidłowo ? wątpię w to bo 99% diagnostów o nim nie słyszałomichal_bst pisze:enduro7, jeździłem na szarpaki dwa razy, w warsztacie, że tak powiem szukano dziury w całym i nic. Teraz w zimie latam na piętnastkach i nie rzuca nawet na największych koleinach.
Ja nie mówię, że nie masz racji tylko u mnie było wszystko ok z zawieszeniem.
tak samo jak i o rodzaju zawieszenia 1ba, 1be ,na złe drogi walą standard na pałę i nie wnikają
mało tego jak dostali procedury z elsy to nadal się spierali
dopiero po wskazaniu im procedury VAG na ich urządzeniu łaskawie przyznawali rację takich to mamy diagnostów żę nie potrafią ustawić prawidłowo geometri w 15 letnich sztruclach
po drugie dopóki nie rozepniesz wachaczy nie stwierdzisz na 100% czy są luzy czy nie
to samo z amorami niby nowe markowe a udają żę amortyzują na testach super a pakujesz 4 osoby i tył leci w kosmos
nie porównuj 15 bo pisałem żę szeroka opona uwypukla niedoskonałóści zawiechy ale nie jest przyczyną
więc nie pisz żę masz zawias sprawny bo tak nie jest skoro wozi w koleinach
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7