witam.
zmieniam u siebie soczewki na bi xenon... chce kupic soczewki od audi a6 c7...
wie ktos jak sterowana jest przeslona tej soczewki (ktotkie - dlugie)
[ Dodano: 2014-03-18, 22:31 ]
...i jak tam?
poratuje ktos??
A6 C7 bixenon dzialanie -sterowanie przeslona
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
qazmok, bardzo proszę na początek
_profil
Masz obecnie zwykłe soczewki bez xenonu, a chcesz zrobić bixenon
Tylko pytanie w jakim aucie ? Bo napisałeś tyle, że chcesz kupić od A6 C7 a nie napisałeś do jakiego docelowo modelu mają być zamontowane 

Masz obecnie zwykłe soczewki bez xenonu, a chcesz zrobić bixenon

Ostatnio zmieniony 19 mar 2014, 19:22 przez Mazdomania, łącznie zmieniany 1 raz.
zmienię... pole bylo wypełnione automatycznie... wiec nie ruszalem....
mam xenon a chce bi.
nie ma znaczenia gdzie chce zamontować.... interesuje mnie tylko jak sterować przesłona soczewki... czy standard jak do tej pory w hella audi- cewka elektromagnetyczna na 12V +- czy silniczek na 12v czy potrzebny jest do tego modul cyfrowy...?
znalazłem kilka podobnych temato bez odpowiedzi... wiec jeżeli padnie odpowiedz na pewno sie przyda innym....
w światłach na pewno ktoś dłubał... bo można od dawna, na wielu stronach kupić same soczewki ...
mam xenon a chce bi.
nie ma znaczenia gdzie chce zamontować.... interesuje mnie tylko jak sterować przesłona soczewki... czy standard jak do tej pory w hella audi- cewka elektromagnetyczna na 12V +- czy silniczek na 12v czy potrzebny jest do tego modul cyfrowy...?
znalazłem kilka podobnych temato bez odpowiedzi... wiec jeżeli padnie odpowiedz na pewno sie przyda innym....
w światłach na pewno ktoś dłubał... bo można od dawna, na wielu stronach kupić same soczewki ...