Niestety nie miałem w moim Audi, oświetlenia w drzwiach. Mam na myśli czerwone i białe lampki w boczkach.
Tzn białe lampki były tylko z przodu, więc nie było większego problemu z podłączeniem do nich jeszcze czerwonych.
Natomiast problem mam w tylnych drzwiach, tam nie ma białych. Więc muszę wpiąć się w kostkę przy module.
Z tym że nie mam pojęcia w które dokładnie piny. Czy ktoś może wie które odpowiadają za wspomniane lampki?
Oświetlenie drzwi
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2012
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Hej, ja dokładałem cały pakiet QQ2, co do tylnych drzwi to: masę bierzesz z wiązki drzwi, w lewych drzwiach przewód + bierzesz z wtyczki 16 stykowej pin 12, w drzwiach prawych wtyczka równierz 16 stykowa pin 12. pozdro, jak będziesz potrzebował schematów to śmiało pisz
WYKONANE MODY:
1)BOSE
2) OGRZEWANIE POSTOJOWE
3) SIDE ASSIST
4) LINE ASSIST
5) ACC
6) KAMERA COFANIA
7) PEŁNE QQ2
8) TUNER TV DVBT
9) SOFT CLOSE
10) HUD
11) NIGHT VISION
12) HaK ORIS
13) Wymiana oświetlenia wewnętrznego, na pełen LED
PLANY
1) PNEUMATYKA
1)BOSE
2) OGRZEWANIE POSTOJOWE
3) SIDE ASSIST
4) LINE ASSIST
5) ACC
6) KAMERA COFANIA
7) PEŁNE QQ2
8) TUNER TV DVBT
9) SOFT CLOSE
10) HUD
11) NIGHT VISION
12) HaK ORIS
13) Wymiana oświetlenia wewnętrznego, na pełen LED
PLANY
1) PNEUMATYKA
-
- Forum Audi A6 / A7
Chętnie bym prosił o schemat. Pozdrobigjasiu pisze:Hej, ja dokładałem cały pakiet QQ2, co do tylnych drzwi to: masę bierzesz z wiązki drzwi, w lewych drzwiach przewód + bierzesz z wtyczki 16 stykowej pin 12, w drzwiach prawych wtyczka równierz 16 stykowa pin 12. pozdro, jak będziesz potrzebował schematów to śmiało pisz
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Maciej
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Re: Oświetlenie drzwi
Panowie, potrzebuję dołożyć te czerwone lampki w drzwi (mam te białe ale nie mam czerwonych). Dużo z tym zabawy? Chciałem dokupić je w aso. Może ma ktoś numery części które potrzeba dokupić ? Czy jest instalacja w drzwiach i całość to tylko wpięcie wtyczki czy jednak trzeba się znać nieco więcej na elektryce i dokupić jeszcze jakieś wiązki itd? Jak to jakaś skomplikowana akcja to jednak oddałbym do elektryka