Panowie, zniknęło mi wszystko co na tym pasku powinno być, godzina TMC TP zasięg sim itd. ... oraz gdy wyświetla się park tronik przód czy tył wszystko działa ale zniknął samochód ten z lewej strony co się wyświetla czy ktoś wie co się stało? błędów wszędzie brak .
Dodano po 5 minutach 47 sekundach:
ps. czy to ma coś wspólnego z GPS em? bo padła mi już dokładana antena uniwersalna , (ori standardowo nie żyje), dodam, że godzina na liczniku jest i to prawidłowa, a pomimo nie działającego gps a błędów anteny nie ma. antenę podłączyłem bezpośrednio do panelu z przodu, ale jest 5m kabel pozwijany i antena przy schowku przednim, czy to może być przyczyna jakiś zakłóceń? Od anteny z dachu przewody idą bezpośrednio do przodu? czy coś jest pomiędzy w bagażniku?
O co chodzi z paskiem MMI
-
krs2919
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2012
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
O co chodzi z paskiem MMI
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
krs2919
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2012
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Re: O co chodzi z paskiem MMI
nikomu nic do głowy nie wpadło...trudno...zamykam temat, problem rozwiązany. Wszystko wróciło do normy po wgraniu ponownie starego kodowania do 5F. co do GPS to nie działa jak nie działał, w sobotę podmieniam kolejny raz antenę, typu fakra(to już 2sztuka), po 3 krotnej podmianie dachowej. Może teraz będzie grało. Dzięki, pozdrawiam