Cześć,
Chciałbym doposażyć swoje auto w line assist - mam na pokładzie wszystko oprócz przełącznika zespolonego pod kierownicą z przyciskiem line assist. Pytanie czy muszę kupić przełącznik zespolony z taśmą kierownicy? Czy wystarczy przełożyć taśmę którą posiadam? Bo jest kilka ofert ale bez taśmy...
Line assist - doposażenie
- Witold11
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Witold
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CNHA 190KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Re: Line assist - doposażenie
Jaki masz teraz numer mudułu kierownicy?4H0953568G,4H0953568H obsługuje line assistJeśli masz inny to niestety musisz wymienić,najlepiej całość razem z manetkami,natomiast jeżeli masz teraz odpowiedni moduł kierownicy to możesz uruchomić system bez manetki z tym że nie będzie możliwości wyłączenia line assist.(oczywiście jeśli posiadasz wszystko inne potrzebne do działania tego systemu)Marlon-C pisze: ↑26 lip 2022, 23:02Cześć,
Chciałbym doposażyć swoje auto w line assist - mam na pokładzie wszystko oprócz przełącznika zespolonego pod kierownicą z przyciskiem line assist. Pytanie czy muszę kupić przełącznik zespolony z taśmą kierownicy? Czy wystarczy przełożyć taśmę którą posiadam? Bo jest kilka ofert ale bez taśmy...
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marek
- Rocznik: 2018
- Moje auto: A6 C8
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 DFBA 204KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Re: Line assist - doposażenie
Przepraszam że dopiero teraz odpisuję...
Posiadam moduł z literką G. Czyli mogę zostawić swoją taśmę pod kierownicą i kupić same manetki bez taśmy? Czy muszę szukać kompletu?
Pozdrawiam
Posiadam moduł z literką G. Czyli mogę zostawić swoją taśmę pod kierownicą i kupić same manetki bez taśmy? Czy muszę szukać kompletu?
Pozdrawiam