witam. jak widzicie nowy na forum i nowy posiadacz zaje---tego audi a6 w kombi z 2011 w porównaniu do bmw f11 to niebo a ziemia z ksenonami i dziennymi ledowymi. ... zobaczyłem ze posiadam w lampie dodatkową H7 i przełącznik na światła all-weather koło przełączników świateł w vw cc podobne zestawienie a miałem z doświetlanie zakrętów ... . moje pytanie do magików jak to zrobić i od czego się zabrać. a takie dodatkowe pytanie o testowanie zegarów podczas rozruchu i mam go w s-line czy można zmienić na wyświetlaczu o powitanie s-sline czy też da się to zrobić
proszę magicy o jakąś instrukcje do tych chodz pierwsze pytanie dość ważne a drugie i trzecie to tylko chodź dla mnie ważna kosmetyka
pozdrawiam i liczę troszke na was
DOŚWIETLANIE ZAKRĘTÓW
-
- Forum Audi A6 / A7
- pan42
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2022
- Moje auto: Q5
- Nadwozie: SUV
- Silnik: 2.0TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Tutaj masz wszystko o co pytasz: http://www.stemei.de/pages/coding/audi- ... elicht.php
Było przez 8 lat A6 C6 teraz A6 C7
-
- Forum Audi A6 / A7
dzięki za odpowiedź dzisiaj podjade i sprawdzimy ze znajomym chciałnbym bym zeby to działało
pozdrawiam
[ Dodano: 2016-12-08, 00:32 ]
niestety wiele ta stronka nie pomogła nie dałem rady zakodować tego. co innego w systemie a co innego na stronie. brak sił do tego. dałem nowy temat ze zdjęciami i opisem co jest nie tak....
dramat..
pozdrawiam
[ Dodano: 2016-12-08, 00:32 ]
niestety wiele ta stronka nie pomogła nie dałem rady zakodować tego. co innego w systemie a co innego na stronie. brak sił do tego. dałem nowy temat ze zdjęciami i opisem co jest nie tak....
dramat..