Bezkluczykowe otwieranie drzwi nie działa
Bezkluczykowe otwieranie drzwi nie działa
Witam , posiadam Audi A6 C7 2011rok i gdy chce zamknąć lub otworzyć samochód dotykając do klamki to nic nie reaguje .
Próbowałem z kluczykiem w kieszeni i w ręce. Miał ktoś już taki problem ? Czy to jest wina baterii w pilocie czy czujników ?
[ Dodano: 2015-04-06, 13:34 ]
pomoże ktoś ?
Próbowałem z kluczykiem w kieszeni i w ręce. Miał ktoś już taki problem ? Czy to jest wina baterii w pilocie czy czujników ?
[ Dodano: 2015-04-06, 13:34 ]
pomoże ktoś ?
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
witammichal_bst pisze:M0tors, no to zacznij od tego, bo to najprostsze na chwilę obecną rozwiązanie.
podłaczam się pod ten post.
Dziś sprawdziłem 2 -gi kluczyk, wymieniłem baterie, przyłożyłem kluczyk do konsoli aby zrobić sync...auto odpala z guzika START/STOP, drzwi zamyka z pilota OK...jednak otwieranie drzwi lub zamykanie nie działa.
Jakie mogą być następne kroki do rozwiązania tego problemu?
Dzięki
Andrzej
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam, czy udało Wam się rozwiązać problem? Ja również mam system Keyless ale niestety zawsze muszę odpalać z START'u po wcześniejszym przyłożeniu kluczyka do oznaczonego pola obok konsoli mam na ekranie komunikat
"Nie rozpoznano kluczyka. Przytrzymaj tylną stronę kluczyka przy oznaczonej pow. Patrz podręcznik"
aby otworzyć auto również muszę z guzika.
Czy można coś z tym zrobić?
"Nie rozpoznano kluczyka. Przytrzymaj tylną stronę kluczyka przy oznaczonej pow. Patrz podręcznik"
aby otworzyć auto również muszę z guzika.
Czy można coś z tym zrobić?