Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

A7 C7 Oświetlenie ostrzegawcze przód problem

Elektryka
ODPOWIEDZ
guldios
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

A7 C7 Oświetlenie ostrzegawcze przód problem

Post autor: guldios » 25 sty 2020, 02:09

Witam.

Chciałem dołożyć pakiet oświetlenia przestrzeni po otworzeniu drzwi + światło ostrzegawcze, ale po sprawdzeniu ( myślałem że mam tylko zaślepki) okazało się że lampki wraz z całą wiązką są we wszystkich drzwiach, ale nie świecą. Zabrałem się za rozbieranie tapicerek sprawdzenie ze schematami czy wszystkie piny są dobrze umiejscowione we wtyczce. Wszystko było okej więc zabrałem się za kodowanie, w drzwiach tylnych lewych oraz prawych opcja podświetlenia światłowodem jak i lampek o których pisałem wyżej była wyłączona, zakodowałem i tylne drzwi zaczęły świecić. Wziąłem się za przednią parę ,piny były okej, kodowanie także ale światła w drzwiach kierowcy oraz pasażera dalej się nie zapalały pomimo że listwa światłowodowa działa od początku. A co jeszcze bardziej ciekawe jak robię testy elektr. drzwi prawych lub lewych wszystko się zapala. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.

[ Dodano: 2020-01-25, 02:09 ]
Temat do zamknięcia. Wina leżała po stronie kodowania, pomimo ze wszystko było zaznaczone to prawidłowe kodowanie różniło się końcówką.
Dla zainteresowanych wrzucam kodowanie które u mnie zagrało : elektr. Drzwi pasażera i kierowcy 011f56225e00628002080002.
A7 2012 rok podświetlenie boczku drzwi, klamki wewnątrz, światła ostrzegawcze i przestrzeni po otwarciu drzwi.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C7 (2011-2018)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja