Cześć
Problem polega na tym że przestał mi działać prawy wydech. Lewy "gra i bucy". Miał ktoś z Was podobny problem i jeżeli tak to jak udało się to naprawić. Będę wdzięczny za każą podpowiedź gdzie szukać problemu.
pozdrawiam
Marcin
A6 C7 aktywny wydech
-
- Forum Audi A6 / A7
Najprościej sprawdzisz - podłączająć jakikolwiek inny głośnik pod samochodem (przy jednoczesnym wyłączonym tym sprawnym
no chyba, że masz taki super słuch 
To nie jest fizyka kwantowa - dwa kable i głośnik i będziesz wiedział czy instalacja czy wydech.
Niestety wydechy zdarzają się, że po prostu się przepalają - mnóstwo ich na allegro - także uważaj

To nie jest fizyka kwantowa - dwa kable i głośnik i będziesz wiedział czy instalacja czy wydech.
Niestety wydechy zdarzają się, że po prostu się przepalają - mnóstwo ich na allegro - także uważaj
A czy można go sprawdzić czy jest sprawny podłączając go jako głośnik do jakiegoś źródła audio? Np jako głośnik do telefonu?
Tak np, gdybym chciał zakupić na giełdzie, żeby nie kupić uszkodzonego...
[ Dodano: 2018-11-14, 16:01 ]
Witam!
Potrzebny schemat wiązki elektrycznej do takiej instalacji, najlepiej z numerami seryjnymi wtyczek.
Jeśli ktoś mógłby podesłać byłoby super!
Z góry serdeczne dzięki..
Tak np, gdybym chciał zakupić na giełdzie, żeby nie kupić uszkodzonego...
[ Dodano: 2018-11-14, 16:01 ]
Witam!
Potrzebny schemat wiązki elektrycznej do takiej instalacji, najlepiej z numerami seryjnymi wtyczek.
Jeśli ktoś mógłby podesłać byłoby super!
Z góry serdeczne dzięki..
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Artur
- Rocznik: 2012
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8 TFSI 190KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
Re: A6 C7 aktywny wydech
Wigan wszystkich bardzo bum prosil o schematic montarzu kufatec do Audi A6 C7 2.0 tfsi 2013 r zaznaczę ze ten model nie posiadał aktywnego wydechu wiec jak wszystko ogarnąć zamówiłem kompletny zestaw z modułem plus sterowanie telefonem lecz nie wiem czy czegoś mi nie brakuje możecie mi pomóc z góry dziękuje
Dodano po 5 minutach 19 sekundach:
Dodano po 5 minutach 19 sekundach:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.