Żarówki przód białe
Żarówki przód białe
Witam, posiadam w swoim a6 c6 bixenon. Lecz żarówki do jazdy dziennej są żółte, postojowe także. Wymieniłem je na led lecz nie posiadają one homologacji i na przegląd trzeba zamieniać na oryginalne. Pytanie brzmi czy ma ktoś z Was sprawdzone żarówki świecące białym światłem z homologacją gwint p21w oraz postojowe w5w.
W5W od zawsze Philips WhiteVision. Świeci bardzo ładnie a w tej wersji W5W trwałością nie odstępuję mocno zwykłym, żółtym w przeciwieństwie do H4 czy H7.
Co do P21W to ja w Captivie mam niebieski P21/5W, tylko nie wiem czy mają homologację ale nigdy nie było problemów na przeglądzie. Na popularnym serwisie aukcyjnym wpisa P21W xenon to je zobaczysz
ew ledy Osrama BA15S ale do tanich nie należą. Dokładnie to Osram 7556CW-02B, ale potrzebują chyba jeszcze zestawu Canbus control unit żeby nie wywalały błędu
Co do P21W to ja w Captivie mam niebieski P21/5W, tylko nie wiem czy mają homologację ale nigdy nie było problemów na przeglądzie. Na popularnym serwisie aukcyjnym wpisa P21W xenon to je zobaczysz
ew ledy Osrama BA15S ale do tanich nie należą. Dokładnie to Osram 7556CW-02B, ale potrzebują chyba jeszcze zestawu Canbus control unit żeby nie wywalały błędu
Nie mam fot u siebie ale znalazłem coś takiego na szybko
Kiedyś nazywały się BlueVision teraz WhiteVision ale to ta sama żarówa
Zdjęcie dziennych w Captivie (P5/21W) żony zrobię jakoś w week-end bo u siebie jeszcze nie zakładałem. Światło będzie ładne boje się tylko czy nie będzie wsiowego niebieskiego klosza od tej żarówki. W Captivie jest rozbłyśnik/filtr więc aż tak nie bije po oczach a unas jest bezpośrednio na widoku
Kiedyś nazywały się BlueVision teraz WhiteVision ale to ta sama żarówa
Zdjęcie dziennych w Captivie (P5/21W) żony zrobię jakoś w week-end bo u siebie jeszcze nie zakładałem. Światło będzie ładne boje się tylko czy nie będzie wsiowego niebieskiego klosza od tej żarówki. W Captivie jest rozbłyśnik/filtr więc aż tak nie bije po oczach a unas jest bezpośrednio na widoku