Witam.
A6 C6 06.2010 (model już 2011)
Sprzedający dosłał mi brakujący kluczyk.
Niestety nie działa.
Mechanicznie otwiera zamek w drzwiach ale mimo włożenia baterii (dostałem bez baterii) nie działa pilot, dostęp bezkluczykowy, po włożeniu do stacyjki i przekręceniu też brak reakcji.
Zawsze myślałem że fakt rozładowania baterii nie ma nic do immo i tu ma zadziałać zawsze.
ktoś coś podpowie jak ogrnąć temat. Może jednak przyuczanie kluczyka zadziała - ale jak?
Mam 1 sprawny kluczyk , kabel i vcds też.
Pozdrawiam.
Zapasowy kluczyk nie działa
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jarek
- Rocznik: 2016
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
nic z tym kluczem nie zrobisz, elektronicznie jest bezużyteczny.
po prostu poprzedni właściciel zapewne dokupił używany klucz, dociął czysty grot na wzór oryginału i tyle. możesz tylko otworzyć awaryjnie auto mechanicznie. koszt drugiego klucza 800-1000pln.
ten klucz który masz, można do Immo dopisać, ale pilot działał nie będzie - tylko sam tego nie zrobisz (czyli drzwi otworzysz z wkładki w drzwiach kierowcy i po wejściu ze stacyjki normalnie uruchomisz silnik )
po prostu poprzedni właściciel zapewne dokupił używany klucz, dociął czysty grot na wzór oryginału i tyle. możesz tylko otworzyć awaryjnie auto mechanicznie. koszt drugiego klucza 800-1000pln.
ten klucz który masz, można do Immo dopisać, ale pilot działał nie będzie - tylko sam tego nie zrobisz (czyli drzwi otworzysz z wkładki w drzwiach kierowcy i po wejściu ze stacyjki normalnie uruchomisz silnik )
R1200GS ADV LC