[A6C6 2.0] Zapalniczka nie działa
[A6C6 2.0] Zapalniczka nie działa
Niestety nie działa gniazdo zapalniczki przy lewarku zmiany biegów mimo dobrego bezpiecznika nr 33.Czy gdzieś jeszcze jest zabezpieczenie?w czym problem? proszę o pomoc.KK
KKA6C6
witam
a gdzie sie kupuje takie bezpieczniki? to sa jakies specjalne?
[ Dodano: 2011-01-30, 12:41 ]
panowie bo u mnie jest taki problem , ze zalalem zapalniczke redbulem jak ja wlozylem to niestety juz nie chciala wyskoczyc , po czym dobralem sie do niej przez zdiecie polki ale jak chcialem ja wyciagnac srobokretem to posypyly sie iskry :0 i pewnie bezpiecznik poszedl , chociaz gniazdko tez jest cale okopcone , mam pytanko bo jestem troche ciemny , jak dostac sie wogole do bezpiecznikow gdzie znajduje sie bezpiecznik od zapalniczki?
[ Dodano: 2011-01-30, 16:20 ]
juz wszystko ok , spalony byl bezpiecznik :P
[ Dodano: 2011-01-30, 17:55 ]
zapalniczka dziala po wymianie bezpiecznika , ale niestety nie jest oswietlona , czy jest jeszcze jakis bezpiecznik , ktory odpowiedzialny jest za oswietlenie gniazda zapalniczki ?
a gdzie sie kupuje takie bezpieczniki? to sa jakies specjalne?
[ Dodano: 2011-01-30, 12:41 ]
panowie bo u mnie jest taki problem , ze zalalem zapalniczke redbulem jak ja wlozylem to niestety juz nie chciala wyskoczyc , po czym dobralem sie do niej przez zdiecie polki ale jak chcialem ja wyciagnac srobokretem to posypyly sie iskry :0 i pewnie bezpiecznik poszedl , chociaz gniazdko tez jest cale okopcone , mam pytanko bo jestem troche ciemny , jak dostac sie wogole do bezpiecznikow gdzie znajduje sie bezpiecznik od zapalniczki?
[ Dodano: 2011-01-30, 16:20 ]
juz wszystko ok , spalony byl bezpiecznik :P
[ Dodano: 2011-01-30, 17:55 ]
zapalniczka dziala po wymianie bezpiecznika , ale niestety nie jest oswietlona , czy jest jeszcze jakis bezpiecznik , ktory odpowiedzialny jest za oswietlenie gniazda zapalniczki ?