Tabela bezpieczników A6 C6 2,7 TDI BPP
- jankes1878
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Tabela bezpieczników A6 C6 2,7 TDI BPP
Czy mógłby ktoś wrzucić zdjęcie/grafikę tabelki bezpieczników w języku angielskim/polskim (bez różnicy). Najlepiej tak, aby można to było wydrukować i nakleić na oryginalną nalepkę DE. Wiem, że jest w instrukcji, ale ta, zarówno jak i nalepka jest po niemiecku a u mnie słabo z tym narzeczem. Niby można użyć translatora, ale z oznaczeniami jak: KSG, ILM Beifahrer, czy EKP już sobie nie poradzi a chciałbym mieć wszystko jak na dłoni. Nie mogę tego nigdzie wygooglować a przy okazji skończyłyby się pojedyncze pytania: gdzie jest taki a taki bezpiecznik?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- jankes1878
- Forum Audi A6 / A7
Dzięki mat1324, dokładnie o to chodziło.
Jesteś mi w stanie powiedzieć, co to za funkcja bezpiecznika 5 w pierwszym korycie? Rozumiem, co to Smart power module, strona pasażera, ale jakie funkcje to obejmuje? Jeszcze z ciekawości, co to jest 4 - gniazdo po stronie pasażera? U mnie ta opcja nie występuje. I jeszcze jedno. Rozumiem, że 11 (cały czas mówię o górnej części) to podparcie lędźwi pasażera, ale tylko to a nie w ogóle elektryka fotela? Bez sensu. Ciekawi mnie to, bo u mnie nie było na miejscu bezpiecznika, więc uzupełniłem a fotel taką funkcję ma (pełna elektryka z grzaniem) i wydaje mi się, że działała, choć muszę się upewnić, bo chyba po stronie pasażera wcześniej tego nie sprawdzałem.
P.S. Wybieram się dziś na pocztę, więc jak nie będzie mega kolejki, to wyślę folie. Wożę od miesiąca w bagażniku spakowane w kartonik po wentylatorze od lapka.
Jesteś mi w stanie powiedzieć, co to za funkcja bezpiecznika 5 w pierwszym korycie? Rozumiem, co to Smart power module, strona pasażera, ale jakie funkcje to obejmuje? Jeszcze z ciekawości, co to jest 4 - gniazdo po stronie pasażera? U mnie ta opcja nie występuje. I jeszcze jedno. Rozumiem, że 11 (cały czas mówię o górnej części) to podparcie lędźwi pasażera, ale tylko to a nie w ogóle elektryka fotela? Bez sensu. Ciekawi mnie to, bo u mnie nie było na miejscu bezpiecznika, więc uzupełniłem a fotel taką funkcję ma (pełna elektryka z grzaniem) i wydaje mi się, że działała, choć muszę się upewnić, bo chyba po stronie pasażera wcześniej tego nie sprawdzałem.
P.S. Wybieram się dziś na pocztę, więc jak nie będzie mega kolejki, to wyślę folie. Wożę od miesiąca w bagażniku spakowane w kartonik po wentylatorze od lapka.
Było A6 C5 Avant 1,8T AEB LPG. Przez 7 lat trochę w nim pogrzebałem.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Mateusz
- Rocznik: 2011
- Silnik: 3.0 CDYA 239KM
- Kontakt:
Piąty bezpiecznik jest odpowiedzialny za taki drugi bord, czyli J520, który zasila np. szyberdach, zawór servotronica, trzy przyciski na desce (np. otwieranie schowka, wyłączanie ekranu itd.).
Czwarty bezpiecznik to dodatkowe złącze/zapalniczka 12V przy lewej nodze pasażera, ale tylko na rynek amerykański.
Jedenasty bezpiecznik do regulacji lędźwi po stronie pasażera i bez tego bezpiecznika raczej nie będą działać
.
Czwarty bezpiecznik to dodatkowe złącze/zapalniczka 12V przy lewej nodze pasażera, ale tylko na rynek amerykański.
Jedenasty bezpiecznik do regulacji lędźwi po stronie pasażera i bez tego bezpiecznika raczej nie będą działać

- jankes1878
- Forum Audi A6 / A7