Światła słabo świecą na długich Skrętne Bi-Ksenony
Światła słabo świecą na długich Skrętne Bi-Ksenony
Witam mam problem w moim audi a6 c6 lampy to biksenony skrętne. Mój problem polega na tym,że na długich światło świeci po drzewach... widoczność zerowa całe światło w kosmos leci .. Proszę o pomoc .
- jacob
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kuba
- Rocznik: 2009
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
0x4B25A pisze:Skolmal, ale czego Ty oczekujesz? Jeśli światła mijania świecą dobrze to znaczy, że gdy podniesiesz przysłonę, to będą oświetlały czubki drzew. To jest normalny objaw. Strumień świetlny nie jest w żaden sposób wzmocniony! Mowa oczywiście o światłach przedliftowych...
To raz, a dwa:
Uzupełnij proszę swój profil zgodnie z Regulaminem Forum. Informacje techniczne uzupełnij szczegółowo i prawidłowo wybierając je w menu, w Twoim profilu. Zabronione jest wpisywanie w polu "Skąd " lokalizacji na podstawie tablic rejestracyjnych i innych informacji. Jeśli nie chcesz podawać miasta w którym mieszkasz, podaj najbliżej leżące od Twojego miejsca przebywania, lub region. Brak właściwie uzupełnionego profilu może skutkować jego zablokowaniem, lub usunięciem. Proszę o PW po dokonaniu zmiany
w poliftowych też bez zmian ta h7 to do mrugania jest, pic na wodę jak się włączy długie to też tylko podnosi się przesłona