swiatla dlugie audi a6 c6 po lifcie
swiatla dlugie audi a6 c6 po lifcie
Cześć. Mam wielka prośbę ,może mi ktoś powiedzieć jak włączyć h7 wraz z bi-ksenonem na długich światłach bo działają tylko przy blindowaniu.Mam audi a6 po lifcie 2009r.Czy można to jakoś ustawić przez komputer,lub przez ukryte menu które mam odblokowane.Z góry dziękuje i pozdrawiam.
prokop, po pierwsze: _powitania
Po drugie: _profil
S6 to Ty kolego nie masz...
Po drugie: _profil
S6 to Ty kolego nie masz...
Komputerem nie. Trzeba dokonać pewnych zmian. Jeśli nikt Ci nie odpowie co trzeba zrobić, to możesz zadzwonić do polecanego na Forum p. Dominika z Piły... Napisz PW, jeśli potrzebujesz numeru.prokop pisze:Czy można to jakoś ustawić przez komputer,lub przez ukryte menu które mam odblokowane.
Cześć. Mam wielka prośbę ,może mi ktoś powiedzieć jak włączyć h7 wraz z bi-ksenonem na długich światłach bo działają tylko przy blindowaniu.Mam audi a6 po lifcie 2009r.Czy można to jakoś ustawić przez komputer,lub przez ukryte menu które mam odblokowane.Z góry dziękuje i pozdrawiam.
[ Dodano: 2013-06-01, 17:37 ]
09-Centr. Zesp. Elektr., 07-kodowanie brak długiego kodowania proszę o pomoc
[ Dodano: 2013-06-04, 23:19 ]
Dobry wieczór. Mam do pana jeszcze pytanie;09-Centr. Zesp. Elektr., 07-kodowanie. Brak długiego kodowania jak go uruchomić .Morze wie Pan kto morze mi pomoc.Prawdopodobnie tam mogę włączyć te dodatkowe światła długie. Pod niektórymi jest długie kodowanie a pod 09-Centr. Zesp. Elektr., 07-kodowanie nie można wejść.Mam moduł 4f0910279r a pod 07 mam tylko krótkie kodowanie 0003121.Proszę o pomoc i z góry dziękuje.Pozdrawiam.
[ Dodano: 2013-06-01, 17:37 ]
09-Centr. Zesp. Elektr., 07-kodowanie brak długiego kodowania proszę o pomoc
[ Dodano: 2013-06-04, 23:19 ]
Dobry wieczór. Mam do pana jeszcze pytanie;09-Centr. Zesp. Elektr., 07-kodowanie. Brak długiego kodowania jak go uruchomić .Morze wie Pan kto morze mi pomoc.Prawdopodobnie tam mogę włączyć te dodatkowe światła długie. Pod niektórymi jest długie kodowanie a pod 09-Centr. Zesp. Elektr., 07-kodowanie nie można wejść.Mam moduł 4f0910279r a pod 07 mam tylko krótkie kodowanie 0003121.Proszę o pomoc i z góry dziękuje.Pozdrawiam.