[ A6 C6] Programowanie po wymianie Led tył
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Wojciech
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 CDYA 239KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
[ A6 C6] Programowanie po wymianie Led tył
Witam
Panowie poddałem się po szukaniu 1h tematu, jak przeprogramować po wymianie świateł tylnych na ledowe. Wymieniłem tylne światła zwykłe na LED. Myślałem że jest wszystko dobrze, bo po wymianie ledy zaświeciły, ale przy naciskaniu stopu oprócz prawie normalnej pracy led, świecą przeciwmgielne. Powiedzcie mi jakie kodowanie musi być wykonane.
Dziękuję za pomoc
Pozdrawiam
Wojtek
Panowie poddałem się po szukaniu 1h tematu, jak przeprogramować po wymianie świateł tylnych na ledowe. Wymieniłem tylne światła zwykłe na LED. Myślałem że jest wszystko dobrze, bo po wymianie ledy zaświeciły, ale przy naciskaniu stopu oprócz prawie normalnej pracy led, świecą przeciwmgielne. Powiedzcie mi jakie kodowanie musi być wykonane.
Dziękuję za pomoc
Pozdrawiam
Wojtek
a jak w przypadku zmiany świateł z led na zwykłe? odjąć tą wartość ?
ps. musze przekodować na zwykle bo zakupiłem lampy full led, i tam jest wsteczny po obu stronach(tak jak w lampach bez led) wieć musze tak przekodować.
obecnie mam z ledem w świetle stop.
ps. musze przekodować na zwykle bo zakupiłem lampy full led, i tam jest wsteczny po obu stronach(tak jak w lampach bez led) wieć musze tak przekodować.
obecnie mam z ledem w świetle stop.
WYKONANE MODY:
- Przednie lampy poliftowe LED
- Tylnie lampy Full LED
- Alu Audi S5 19"
- Polskie MENU
- Podświetlenie rejestracji LED
- Całe auto biała perła
- Końcówki tłumików 90mm
- CHIP + 46KM - Dzieki GCS Tuning
- Przednie lampy poliftowe LED
- Tylnie lampy Full LED
- Alu Audi S5 19"
- Polskie MENU
- Podświetlenie rejestracji LED
- Całe auto biała perła
- Końcówki tłumików 90mm
- CHIP + 46KM - Dzieki GCS Tuning
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
No i tak styki wyczyszczone ale swiatel wstecznych jak nie bylo tak nie bylo ktory bespiecznik za nie odpowiada moze to on nawalil bo nie pamietam czy swiatla dzialaly w zwyklych lampach przed zmiana i kodowaniem na ledy
pozdrawiam
[ Dodano: 2014-06-08, 14:38 ]
Witam
zrobilem jak podpowiadaliscie i nic z tego wsteczny jak nie swiecil tak nie swici
moze to bespiecznik za to odpowiada bo juz nie pamietam czyswiecily przed zmiana na ledy .pod ktorym numerem znajduje sie bespiecznik od swiatla wstecznego
pozdrawiam

pozdrawiam
[ Dodano: 2014-06-08, 14:38 ]
Witam
zrobilem jak podpowiadaliscie i nic z tego wsteczny jak nie swiecil tak nie swici

moze to bespiecznik za to odpowiada bo juz nie pamietam czyswiecily przed zmiana na ledy .pod ktorym numerem znajduje sie bespiecznik od swiatla wstecznego
pozdrawiam